Në internet ka një mori agjensishë bastes, por jo të gjithë janë të mira

Disa agjensi bastes ofrojnë shëebime perfekte, koefiçente të mira dhe pagesa të shpejta, ndërsa të tjëra agjensi komprometojnë kënaqësinë e basteve sportive duke zbatuar tarifa ose kufizime të kohës së pritjes për pagat që mund të keni fituar. Shanset e pakta të ofruara në tregjet e njohura mund të jetë gjithashtu një rënie, ashtu siç mundet të jetë edhe mbështetja nga konsumatorët e varfër, mungesa e tipareve, dhe kështu me radhë.

Për këtë arsye, do t’ju prezantojmë me agjensitë e basteve më të mira që gjenden në internet.

Markë Bonus Rishikim Rezultat Bast
Bet365
Deri në € 25 Bet365 4.7 / 5 Luaj tani!
*Depozita minë € 5 dhe 1x kërkesa e vendosjes së bastit për lirimin e Kredive të Bastit. Përjashtimet minimale, bastin dhe përjashtimet e metodës së pagesës vlejnë. Kthimet përjashtojnë shumën e Kredive për Kredi. Vlejnë afatet kohore dhe T & Cs.
Betfair
€100 Betfair 4.5 / 5 Luaj tani!
William Hill
£30 William Hill 4.2 / 5 Luaj tani!
SBOBet
€200 Unibet 3.9 / 5 Luaj tani!

Ju lutemi të kini parasysh se ne do t’ju rekomandojmë vetëm me agjensitë e basteve që kanë standardet më të larta të cilësisë (në aspektin e madhësisë, kujdesit ndaj klientit, tarifave,…). Mund t’ju ofrojmë miratimin e agjensive më të mira, falë eksperiencës sonë teksa kemi bashkëvepruar dhe i kemi testuar më parë vetë ato. Lista e bastexhinjve është e plotë më poshtë falë njohurive të ekspertëve tanë.

Vendet më të mira sportive bast 2020

Çelësi i një bastexhiu është të sigurohet se ju keni besim të ai dhe ta shikoni atë si një partner të besueshëm për sa  i përket basteve tuaja të vazhdueshëm. Ne mund t’ju rekomandojmë me bastexhinjtë më të mirë të internetit, por pas një arsyetimi të mëtejshëm, mund të ketë dhe të tjerë që janë gjithashtu shumë të mirë. Për pjesën më të madhe të përdoruesve, Bet365 është agjensia e basteve më e mirë në internet.

Ekzistojnë shumë bastexhinjë në rrjet, të gjithë duke kërkuar me deomos biznes me ju. Bazuar në preferencat personale dhe zakonet e juaja sportive, mund të përdorni bastexhinjë në internet apo jashtë tij. Disa nga bastexhinjtë më të njohur shqiptar, si p.sh. Betfair, William Hill dhe SBOBet, janë duke rivalizuar njëri tjetrin për vëndin e parë në internet apo jashtë tij, duke e bërë për ju shumë herë më të lehtë për të vendosur bastet tuaja.

Ka disa opsione shumë të mira dhe të shumta në numër, që janë të disponueshme, kur vjen momenti për të kërkuar për bastexhinjë në internet, por në fund të fundit diçka është e qartë: ata janë të gjithë të ndryshëm. Diferencat mund të jenë të vogla, por edhe të mëdha aq sa mund të ketë një ndikim përcaktues në eksperiencën tuaj të bastit në internet. Pra, të diturit se çfarë këto bastexhinjë kanë vënë në dispozicion, përpara se të regjistroheni, do t’ju ndihmonte të mënjanonit komplikime të mëtejshme.

Nëse ndjeni se jeni duke marrë një shërbim të varfër, vështirësi me depozitat dhe tërheqjet e parave apo  përvoja të një zone mbulimi të limituar, aty ku doni të vendosni një bast, atëherë ndoshta ka ardhur koha të zbuloni alternative të tjera. Në botën e basteve sportive nuk është e vëndit besnikëria tek një bastexhi i vetëm, por është mëse e pranueshme të përdoren disa të tillë njëkohësisht. Në fakt, kjo gjë mund të rezultoj në avantazhin tuaj, kur kërkoni koefiçentin më të mirë dhe mund të përfitoni nga promocione apo baste gratis.

Për fat të mirë, nuk ekziston asnjë shorte për bastexhiun sportive të mirë për nevojat tuaja, pasi mund të eksploroni botën e basteve sportive. Nuk keni pse të kufizoni veten me bastexhinjtë anglez; ata nga Irlanda kanë gjithashtu një reputacion të mirë, në lidhje me koefiçentat e leverdisshëm dhe për shërbimet më të mira në internet. Numri i bastexhinjve të gatshëm është kaq i madh sa mund të gjeni bastexhinjë të ndryeshëm për cilindo sport që ndiqni. Përdorni guidën tonë për bastexhinjtë e internetit për të gjetur dhe zgjedhur mes bastexhinjve të internetit, që të arrini ekzatësisht atë që doni.

baste sportiveDisa nga bastexhinjtë shqiptar ofrojnë gjithashtu një sërë shërbimesh të nevojshme si shtojcë për të lejuar bastet minimale. Mund të gjeni lajmet më të fundit sportive, reportazh të drejtpërdrejtë audio dhe video mbi ngjarjet sportive, shërbime për parashikimet e garave dhe raporte të brëndshme. Këto artikuj janë duke u bërë akoma dhe më shumë të njohur përbri disa prej bastexhinjve të internetit, për shembull ata që u dedikohen futbollit skadinav ose tenisit.

Cilado qoftë zgjedhja juaj për bastexhiun, mos harroni të siguroheni që po bëni zgjedhjen tuaj mes shumë të tjerëve dhe po shpenzoni fondet tuaja për investimin në sport. Zgjidhni ato bastexhinjë që rekomandohen nga të gjithë dhe që kanë shërbim të mirë, tarifa të ulta dhe informacion të pashterueshëm dhe mundësi që ju të bëni parashikimin më të mirë të mundshëm.

Kini durim në kërkimin tuaj dhe mos kini druani të klikoni tërë listën, derisa të gjeni bastexhiun më të mirë (apo bastexhinjtë!) që përputhet më së miri me nevojat tuaja.

Natyrisht ne kemi shumë eksperiencë me bastexhinjtë dhe prezantojmë vetëm ata të internetit, që arrinë të përmbushin çdo standard të cilësisë.

Por në mënyrë që most ë bazojmë vlerësimin tonë vetëm në eksperiencën tonë dhe të marrim një mendim të dytë, të tretë… kërkuam nga eskpertët tonë të parashikimeve dhe përdoruesit tanë të na shkruanin nga një recension për çdo bastexhi. Donim të dinim arsyen që preferonin specifikisht atë bastexhi, aspektin më të rëndësishëm të zgjedhjes dhe besnikërisë krashi një bastexhiu…

Ata na shkruan shumë recensione mbi zgjedhjet e tyre për bastexhinjtë, ku përfshiheshin gjëra si ofrohen merkatot e basteve, cilësi në shërbim, ofron bonusin dhe baste gratis, metodat e depozitimeve dhe tërheqjes së parave, gjithçka tjetër e këtij aspekti (traditë, histori, biseda, dhe ciladogjë) dhe vlerësimet personale të tyre të përgjitshme. Një recension i mirë për bastexhiun mund të ndihmojë bastëvënësin të vendosë të regjistrohet se tek cili nga bastexhinjtë e internetit në Shqipëri. Po aq të mira sa bisedat mes miqëve, ne kemi mbledhur këto recensione nga ekspertët tanë të basteve, në mënyrë që t’ju ndihmojmë të vendosni pa probleme. Për shkak se ka shumë  aspekte në shërbimet e basteve në internet, duhen eleminuar shumë informacione për të gjetur shërbimet më të mira që do t’u përshtaten nevojave tuaja mes basteve për futboll, gara kuajsh, shanse fikse bastesh, ndërtimi akulumatorve, baste live apo të shohësh ndeshjet live në internet.

Natyrisht që cilido bastexhi i ndryshëm ofron një shërbim paksa ndryshe. Ata do të ofrojnë oferta për baste të ndryshme dhe sigurisht, merkato dhe çmime të ndryshme. Nuk duhen vëzhguar vetëm karakteristikat e një bastexhiu të mirë përpara regjistrimit, por gjithashtu edhe një shërbim klienti për llogarinë tënde pasi t’i jesh bashkuar atyre. Është mirë të përforconi informacionet tuaja me largëpamësi mbi mënyrën e të punuarit të atyre, si për shembull kur dhe si mund të depozitoni apo tërhiqni para nga llogaria juaj. Këto janë disa vogëlsira që ndonjëherë kanë shumë rëndësi, veçanërisht sepse ka shumë mirëseardhje tunduese nga bastexhinjë të ndryshëm në internet për t’ju fituar si klient.

albania betting sitesPak njohuri të akumuluar nga ekspertët tanë mund t’ju vijë shumë në ndihmë në pikëpyetjet e juaja për bastet në internet. Këtu mund të lexoni recensionet e plota për bastexhinjtë në Shqipëri dhe mund të shikoni se cili pëmbush nevojat tuaja për t’u regjistruar tek ndonjë apo disa të tillë. Këto recensione vijnë për t’ju ndihmuar dhe janë shkruar nga eksperienca personale dhe shpjegojnë mënyrën si disa faqe interneti preferohen më shumë ndaj të tjerave dhe cilat janë karakteristikat që ju do të gjeni në këto portale.

Alban Pernaska | 30.10.2019