Kolinabet Shqiperia – Ja kush është operatori

Kolinabet Albania është padyshim një ndër operatorët e fushës së bastëvënies dhe të lojërave online më të mirë dhe profesional që ofrohet në vendin tonë për të gjithë ju që dëshironi të bëheni pjesë e një eksperience të tillë.

Shfaq me shume

Fatkeqësisht, Kolinabet nuk është aktualisht e aksesueshme për lojtarët Shqiptarë. Ndërkohë, ju gjithmonë mund të vizitoni Mozzart bet si një alternativë zëvëndësuese pasi janë në të njëjtin grup kompanie.

Shfaq me pak
Faqja kryesore e Kolinabet
Nuk është e verifikuar
KolinaBet
1.0

  • Seksioni I basteve drejtpërsëdrejtë
  • Kuota të mira bastesh
  • Të gjitha mundësitë e basteve tradicionale janë prezente
License

  • Mënyrat e pagesës:
*Zbatohen T&C! 18+;
Bonus: 1.0
Terheqje: 1.0
Depozitat: 1.0
Monedhat: 1.0
Programi kompjuterik: 1.0
Përdorshmëria: 1.0

Regjistrimi në Kolinabet dhe aksesimi i faqes

KolinaBet

Fatkeqësisht, edhe pse bastet sportive Kolinabet janë të larmishme, për shkak të ndjeshmërisë së lojërave të fatit këtu në vendin tonë por jo vetëm, regjistrimi në Kolinabet nuk është I mundur për momentin. Kjo do të thotë që, edhe pse ju keni mundësinë të shfletoni faqen direkt nga kompjuteri juaj, ose duke e bërë të mundur nga lidhja alternative Kolinabet, për të parë të gjitha opsionet dhe koeficentët që ky operator ofron, nuk do të mund të vendosni dhe luani bastet tuja në këtë faqe.

Bastet sportive Kolinabet, edhe pse për momentin të paarritshme, janë të shumëllojshme. Ju keni mundësinë të njiheni me to dhe të shihni qartë se vetëm në sportin e futbollit, ekziston mundësia e ofruar nga Kolinabet që lojtarët e saj të zgjedhin mes mbi 50 fushave të saj, me koeficentë fantastikë.

Mënyrat e pagesës në Kolinabet

Depozitimi i parave tuaja në Kolinabet është një proces shumë i thjeshtë. Kini parasysh që duke qënë se për momentin, regjistrimi në Kolinabet nuk është I mundur, në vendet ku ky process mund të realizohet, edhe mundësitë e regjistrimit variojnë nga vendi ku ju luani.

Kjo për shkak se jo të gjithë vendet e kanë legjislacionin e bastvënies të njëjtë. Kryesisht, mënyrat e pagesës në Kolinabet (tërheqja dhe depozitimi), kryhen ose nëpërmjet kartave dhe trasfertave bankare, ose nëpërmjet portofolave elektronikë si PayPal, ndër të tjera.

Për më shumë informacion rreth këtij procesi, ne ju sugjerojmë të kontaktoni operatorin e bastvënies nëpërmjet email-it të tyre zyrtar të cilin mund ta gjeni fare lehtë në faqen e tyre zyrtare online.

Vendosja e një basti në Kolinabet

Bastet sportive Kolinabet janë të larmishme, duke nisur nga një pafundësi eventesh sportive, deri te bastet live ne Kolinabet të cilat janë gjithashtu të shumta dhe të update-uara në kohë reale.

Për të vendosur një bast në Kolinabet, ju mjafton të jeni të loguar në llogarinë tuaj. Në rast se ende nuk e keni kryer një regjistrim, fillimisht përfundojeni atë dhe më pas qëndroni të loguar në mënyrë që të keni mundësinë të vendosni bastin apo bastet tuaja.

Kur të nisni vendosjen bastit në seksion përkatës të llogarisë dhe profilit tuaj, përzgjidhni me kujdes sportin, kategorinë dhe fushën që ju dëshironi të luani bastin tuaj. Më pas, vendosni shumën e parave që dëshironi të luani për atë bast dhe klikoni ‘OK’.

Pasi ju të keni vendosur të gjitha të dhënat e bastit apo basteve tuaja, sistemi do jua lexojë dhe bëjë bastin tuaj aktiv. Përditësimi I ati basti do ju vijë I konfirmuar edhe në email-in tuaj personal.

Informacion i kompanisë
Emri Kolinabet
Adresa Mozzart DOO, Zranjaninski put 84c, 11000 Belgrade
Themeluar 2011
License -
Numri telefonit 049345345
E-mail [email protected]
Mënyra Kontaktit Po
Chat live Jo

Kolinabet app dhe versioni mobile

Kolinabet apk ekziston dhe është një ndër aplikacionet më të shpejtë dhe të thjeshtë për tu menaxhuar nga të gjithë grupmoshat dhe vendet e vlefshme për të luajtur. Aplikacioni është gjatë gjithë kohës I përditësuar me evenimentet sportive më të fundit si edhe me koeficentët përkatës të secilës prej fushave dhe ngjarjeve sportive. Kërkojeni atë në Play Store, App Store, ose në Windows.

Gjithashtu, edhe nëse nuk dëshironi të përdorni Kolinabet app zyrtar, ju mund ta eksesoni website-in e operatorit direkt nga telefoni juaj celular. Ndërfaqja grafike dhe funksionalitetet e faqes së aksesuar nga një telefon janë fantastike dhe pothuajse nuk ka asnjë ndryshim nga ai normal i aksesuar nga kompjuteri juaj.

Siguria e Kolinabet

Kolinabet konsiderohet mjaft I sigurtë për tu naviguar dhe bërë pjesë e operatorit. Kolinabet bashkëpunon me shumë prej ndërmjetësve financiarë dhe kompani sigurie online të specializuara për të menaxhuar sasi të mëdha të dhënash delikate nëpërmjet instalimit të firewall-ëve të fuqishëm dhe implementimin e programeve dhe sisteme të avancuara në fushën e sigurisë për të bërë të mundur që lojtarët e saj të ndihen të sigurtë kur kryejnë veprimet si financiere, ashtu edhe kur ata fusin të dhënat e tyre personale gjatë procesit të regjistrimit, por jo vetëm.

Në rast se keni pyetje apo paqartësi në lidhje më sigurinë në këtë platformë, ne ju sugjerojmë të kontaktoni drejtpërdrejtë shërbimin e Kolinabet të klientit me anë të një email-i. Stafi I saj do ju ktheje përgjigje për cdo pyetje apo paqartësi që ju mund të keni jo vetëm për këtë temë.

Shërbimi i klientit

Kolinabet ofron një shërbim klienti shumë profesional I cili ju vjen menjëherë në ndihmë lojtarëve të saj pavarësisht orës apo vendodhjes. Të gjithë e dimë që, asistenca online e operatorëve tanë të bastvënies është shumë e rëndësishme pasi gjatë gjithë kohës mund të këtë ngjarje në lidhje me paratë që ne fitojmë apo depozitojmë, si edhe me paqartësi të ndryshme të ndeshjeve dhe lojës së bastvënies, të cilat duan përgjigje dhe koherencë.

Për këtë arsye, Kolinabet Albania ofron një asistencë 24/7 I cili mund të arrihet nëpërmjet email që ata ofrojnë të kategoria e tyre ‘kontakt’ në fund të faqes kryesore.

Pyetjet më të shpeshta

Edhe pse nga Shqipëria ne nuk mund të përfitojmë asnjë bonus duke qenë se regjistrimi është praktikisht i pamundur për t’u kryer për momentin, Kolinabet ofron bonus mirëseardhjeje.

Pasi kryhet regjistrimi dhe bëhet depozita e parë e parave, lojtarët e perfitojnë bonusin e mirëseardhjes menjëherë. Kjo ju jep atyre mundësinë të nisin lojën sa më parë me anë të kësaj shtyse dhe ndihme që Kolinabet ofron si urim mirëseardhjeje.

Kolinabet ofron shumë avantazhe të cilat e rendisin lart kur vjen puna të cilësia dhe siguria që ky operator ofron. Gjithashtu, cka e bën Kolinabet të bjerë në sy, është mundësia e larmishme e basteve që ky operator ofron si në lidhje me sportet ashtu edhe në lidhje më fushat e ndryshme të basteve për cdo lloj sporti.

Gjitashtu, ndër të tjera, Kolinabet mund të aksesohet si nga kompjuteri juaj në faqen zyrtare ose direkt nga aplikacioni për Windoës, ose nga celulari juaj nëpërmjet aplikacioneve të disponueshme android dhe iOS.

Jo, asnjë lojtar I cili nuk ka mbushur moshën 18 vjec, nuk I lejohet të bëhet pjesë e kësaj platforme. Kjo gjë është e jashtligjshme dhe vërtetohet fare lehtë kur ju të mund të kryeni regjistrimin tuaj për të nisur lojën online.

Shqyrtime të operatorëve të rekomanduar të basteve
open
Top