Rreth Nesh

Njihuni me ekipin tonë

Dy djemtë të ndryshme, me prejardhje të ndryshme, të mbështetur ekipe të ndryshme, por ne të dy kemi një gjë të përbashkët - duam sportin. Ne shpesh nuk bien dakord për çdo gjë (apo ndonjë gjë, ndonjëherë…), por ne nuk pajtohen se sporti vjen e para, atëherë dhe vetëm atëherë a kemi kohë për të gjitha gjërat e jo të rëndësishme në jetë, të tilla si marrëdhëniet, puna dhe paqes në botë.

Si një ekip që ne shpesh nuk diskutojnë politikën, por ne do të diskutojnë nëse Van Gaal duhet të luajë me shpinën e krahut, në qoftë se Arsenal kanë një ekip të vërtetë duke fituar titullin, ose nëse Leon do të humbasin të tij £ 20 për një tip të nxehtë se “Gjergjit nga Rose dhe Crown “tha atij në lidhje. Këtu në bastebet.com gjitha përshtypjet tona të keni në mendje, ne duam një ujdi gati sa më shumë që ne duam një 66-1 shtënë fituar në Kempton!

Ne gjithashtu dashuri ndarjen e përvojave tona për të bërë jetën tuaj më të lehtë, ne kemi kaluar nëpër dhimbje kështu që ju nuk keni për të!! Ne e dimë që ju do të duan faqet tona të rekomanduara dhe i vërtetë, kritikat tona të paanshme do të ju jap të gjitha faktet në mënyrë që ju mund të bëni një zgjedhje të informuar.

open
Top