SBOBET në Shqipëri – Informacion i hollësishëm i operatorit

SBOBET është padyshim një ndër platformat më të mirënjohura në fushën e basteve sportive online. Fitues i disa cmimeve si ai i Operatorit Aziatik të vitit 2009 dhe 2010 në Europë dhe Azi, SBOBET është i licensuar nga vet Korporata e Resortit dhe Koha e Lirë.

Shfaq me shume

Ky operator bastesh shquhet për efikasitet dhe mundësi të larta fitoreje duke u dhënë lojtarëve të saj opsione të pafund eventesh sportive dhe një mbulim të gjerë të të gjithë kampionateve më të rëndësishme sportive në botë.

SBOBET Albania është variant i njëjtë me atë mëmë duke ju dhënë mundësinë të shijoni bastet sportive SBOBET në cdo kohë duke marë përditësimet më të fundit në cdo kategori loje.

Shfaq me pak
Nuk është e verifikuar
SBOBet
1.0

 • I famshëm dhe me reputacion
 • Shërbim klienti i shpejtë 24/7
 • Pafundësi opsionesh bastesh sportive
License

 • Mënyrat e pagesës:
*Zbatohen T&C! 18+;
Bonus: 1.0
Terheqje: 1.0
Depozitat: 1.0
Monedhat: 1.0
Programi kompjuterik: 1.0
Përdorshmëria: 1.0

Regjistrimi në SBOBET

SBOBet

Regjistrimi në SBOBET Albania bëhet shumë thjeshtë dhe nuk ju ha aspak kohë! Për t’u bërë pjesë e kësaj platforme, mjafton të klikoni Join Now FREE lart majtas në faqen zyrtare të SBOBET.

Më pas, ju do të hasni një tabelë sic tregohet më poshtë ku do t’ju duhet të plotësoni të dhënat tuaja bazë, përfshi këtu edhe vendin nga ku ju po luani (Albania), username, dhe një passëord të cilin do e përdorni për t’u log-uar në faqen online.

Në pjesën e dytë të procesit të regjistrimit, ju do t’ju kërkohen disa të dhëna më të detajuara të cilat nevojitet për cështje të ndryshme sigurie dhe lehtësim në proceset financiare të cilat do të hynë në fuqi sapo ju të bëheni fitues. Disa nga këto të dhëna janë numri juaj i telefonit, email, ditëlindja juaj, një pyetje sigurie, ndër të tjera…

Pasi të keni kryer procesin e regjistrimit me sukses, ju do të mund të përfitoni nga bonusi i mirëseardhjes që platforma ofron për lojtarët e saj të rinj.

SBOBET formular regjistrimi

SBOBET alternative link – Si të hyni në faqen online

Për të vizituar platformën dhe për të shijuar dhe naviguar bastet sportive SBOBET, është shumë e thjeshtë. Ju mjafton të klikoni linkun zyrtar të faqes sbobet.com. Në rast se ju nuk mundeni ta aksesoni SBOBET, ju do të mund ta vizitoni faqen nëpërmjet lidhja alternative e SBOBET që ne ofrojmë.

Kini parasysh që, duke qenë në dijeni të rregullave dhe ligjeve për bastvënien në vëndin tonë, shumë faqe bastesh online, nuk janë të aksesueshme nga kushdo dhe në cdo kohë. Pikërisht për këtë arsye, ne ju mundësojmë ta kryeni këtë process nëpërmjet një linku alternativ, një process i rëndomtë që kryhet nga të gjithë dhe 100% i sigurtë.

Pra, cfarë prisni? Ka ardhur koha të navigoni këtë operator shumë të njohur bastesh dhë të bëheni pjesë e bonuseve që kjo SBOBET ofron për të gjithë ju menjëherë sapo të nisni lojën.

Mënyrat e pagesës në SBOBET

Depozitimi dhe tërheqja e parave në SBOBET janë procese shumë të thjeshta të cilat mund të menaxhohen fare lehtë duke ndjekur shumë pak hapa të cilat do I shpjegojmë më në hollësi më poshtë.

Depozitimi i parave

SBOBET ofron disa metoda depozitimi në llogarinë tuaj. Në rast se doni të kryeni një depozitim në llogarine tuaj për herë të parë, ju duhet të ndiqni këto hapa:

 1. Pas rregjistrimit në SBOBET, ju do të drejtoheni menjëherë, automatikisht, në një faqe ku ju mund të kryeni një depozitë parash ose, mund të klikoni DEPOSIT NOW në faqen kryesore pasi të jeni loguar ne website. Mos harroni, ju keni 30 ditë kohë për të kryer një depozitë minimale prej 40 eur.
 2. Hapi tjetër ju kërkon të përzgjidhni mënyrën e pagesës e cila shfaqet si një listë e plotë me të gjitha metodat nga ku ju mund të përzgjidhni atë cka dëshironi.
 3. Klikoni në metodën e preferuar të pagesës, dhe më pas plotësoni të dhënat që ju kërkohen.
SBOBet
 • Depozita minimale: 40€
 • Min. tërheqjes: 40€

Shënim: për të kryer depozitimin e parave në llogarinë tuaj, SBOBET bashkëpunon me një palë të tretë e cila kryen këto transaksione. Duke pranuar termat dhe kushtet dhe duke plotësuar të dhënat tuaja, ju bini dakort që këto të dhënat të përdoren nga pala të treta, plotësisht të sigurta dhë të kontrolluara, për të kryer të gjitha veprimet financiare lidhur me depozitimet dhe tërheqjet.

Në rast se ju jeni tashmë të rregjistruar në SBOBET dhe dëshironi të kryeni një depozitë parash jo për herë të parë, mjafton të klikoni në DEPOSIT & WITHDRAWAL, buton I cili është I vendosur në fillim të faqes kryesore. Më pas, klikoni DEPOSIT nga ku ju do të mund të përzgjidhni mënyrë a pagesës dhe monedhën sic e përmendëm pak më parë.

Tërheqja e SBOBET – Si të kryeni tërheqjen a parave të fituara

Për të tërhequr paratë që ju keni fituar duke luajtur në platformën SBOBET, ju mjafton të dërgoni një kërkesë për tërheqje. Si praktikë standarte e platformës, paratë tuaja do të depozitohen në llogarinë/metodën që ju keni përzgjedhur për të marë paratë tuaja e cila mund të jetë llogaria juaj Mastercard, Visa, etj.

Ja hapat e thjeshtëzuara për të kryer një tërheqje në SBOBET:

 1. Futuni në llogarinë tuaj dhe klikoni DEPOSIT & WITHDRAWAL të cilën e gjeni lart në faqen kryesore
 2. Klikoni butonin WITHDRAWAL për të parë të gjitha detajet e llogarisë tuaj përfshi edhe shumën të cilën ju dispononi
 3. Fusni shumën që dëshironi të tërhiqni dhe klikoni Withdraw për të kryer veprimin e tërheqjes. (shuma që ju mund të tërhiqni varet plotësisht nga sasia e lekëve që gjendet aktive në llogarinë tuaj)

Shënim: mbani mend që 5% e shumës së të gjitha veprimeve të tërheqjes apo të depozitimit që ju kryeni, do t’ju mbahen nga llogaria juaj në rastin kur ju nuk plotësoni minimumin e fitimit të një basti, tre herë shuma që ju keni depozituar të fundit.

SBOBET Bonus – Gjithcka duhet të dini rreth ofertave

SBOBET ofron një larmishmëri bonusesh dhe ofertash për lojtarët e saj të rinj dhe ata ekzistues.

Fakteqësisht, për momentin, lojtarët e saj nga Shqipëria nuk e kanë mundësinë të përfitojnë nga këto bonuse që operatori i mirenjohur ofron.

SBOBET shpreson që shumë shpejt kjo mundësi të ofrohet edhe për ne pasi larmishmëria e bonuseve dhe ofertave që ata ofrojnë vazhdimisht, është vërtëtë emocionuese dhe plot ngjyra.

Bastet sportive SBOBET – Si të vendosni një bast?

Bastet sportive SBOBET janë të thjeshta dhe shumë të shpejta për tu vendosur. Ja hapat që duhet të ndiqni për të luajtur online:

 1. Logohuni në llogarinë tuaj SBOBET dhe klikoni Sports lart në faqen kryesore
 2. Përzgjidhni një sport që ju jeni të interesuar të luani dhe më pas një fushë për të parë cfarë ofrohet në atë moment
 3. Përzgjidhni ngjarjne sportive që ju dëshironi të luani dhe më pas klikoni mbi parashikimin që jeni të interesuar të vendosni bast
 4. Kontrolloni për herë të dytë të dhënat e bastit tuaj përpara se të aprovoni bastin
 5. Klikoni Place Bet për të vendosur bastin tuaj ose Cancel për ta anulluar atë
 6. Klikoni në My Bets për të kontrolluar dhe monituar bastet tuaja

Vendosja e një basti nëpërmjet telefonit

Përvec faqes zyrtare online, ju keni mundësinë të vendosni baste dhe të luani parashikimet tuaja edhe nëpërmjet telefonit duke aksesuar faqen e SBOBET direkt në këtë link: wap.sbobet.com.

Mbani mend që ju nuk mund të luani nëpërmjet telefonit tuaj në rast se nuk keni një llogari aktive SBOBET.

Për të vendosur një bast direkt nga telefoni juaj, ju duhet të ndiqni hapa të ngjashëm më ato të përmendura më sipër:

 1. Hyni në ëap.SBOBET.com
 2. Rregjistrohuni dhe qëndroni të loguar në llogarinë tuaj SBOBET WAP
 3. Përzgjidhni një fushë bastesh dhe sportin që ju jeni të interesuar të luani për të parë të gjitha opsionet qe ofrohen
 4. Klikoni mbi një ligë për të parë të gjitha lojrat sportive/ndeshjet e ofruara në atë ligë
 5. Klikoni mbi eventin sporti që ju dëshuroni të vini bast për të shkuar të bileta juaj
 6. Kontrolloni informacionin e biletës së bastit tuaj për t’u siguruar që cdo gjë është vendosur saktë
 7. Vendosni bastin tuaj duke klikuar Place Bet
 8. Kontrolloni dhe monitoroni bastin duke klikuar në Bet List

Sportet dhe bastet live ne SBOBET

SBOBET ofron një larmishmëri sportesh ku ju mund të luani! Platforma e mirënjohur u ofron lojtarëve të saj një listë të plotë me sportet më të njohura ku ju mund të vendosni bastet tuaja. Gjithashtu, ju ofrohen kategori sportesh virtuale ose ndryshe sic njihen me emrin Virtual Sports. Për të aksesuar listën e sporteve mjafton të vizitoni faqen zyrtare të SBOBET dhe të gjeni sportin tuaj në listën majtas pasi të jeni loguar në website.

Disa nga sportet më të famshme në të cilat ju keni mundësinë të vini baste, janë: football, basketball, baseball, tenis, football amerikan atletikë, boks, kriket, ciklizëm, handball, ndër të tjera.

Sportet virtuale që ofrohen nga SBOBET janë football virtual dhe Kupa SBO, gara virtuale dhe basketball virtual.

Bastet live në SBOBET

Për të vendosur baste live në faqen e SBOBET, ju duhet të ndiqni hapat e mëposhtme:

 1. Logohuni në llogarinë tuaj SBOBET dhe klikoni në butonin Sports lart në faqen kryesore
 2. Përzgjidhni sportin që dëshironi të lëvroni (psh. Football) dhe një fushë basti (psh. Live) për të parë të gjitha ngjarjet live të ofruara për atë sport
 3. Klikoni mbi eventin live që ju dëshironi të luani dhe përzgjidhni parashikimin tuaj
 4. Kontrolloni edhe njëherë të dhënat e bastit tuaj live
 5. Klikoni Place Bet për të vendosur bastin ose Cancel për ta anulluar atë
 6. Prisni disa sekonda ose minuta përpara se të shikoni bastin tuaj të shfaqur në menu. Kjo vonesë e shkurtër vjen si pasojë e faktit që basti është i vendosur mbi një ndeshje live, kështu që edhe koha e procesimit të tij është pak me e gjatë se zakonisht.

Shënim: shërbimi SBOBET transmetim live bashkë me të gjitha ngjarjet sportive që ofrohen live, janë të shfaqura me të kuqe poshtë menusë së sporteve.

SBOBET app – A ka aplikacion dhe ku mund ta gjejmë

SBOBET, fatkeqësisht, nuk ofron asnjë aplikacion për përdoruesit e saj iOS, por ajo shquhet për versionin e saj mobile web të shpejtë dhe shumë të lehtë për tu naviguar. Shumë e kanë quajtur përdorimin e versionin mobile të faqes zyrtare, si një risi dhe një platformë akoma më të thjeshtë në përdorim se sa një aplikacion.

Nga ana tjetër, SBOBET app për versionin Android ekziston dhe është i disponueshëm për këdo që dëshiron të navigojë mundësitë e platformës nëpërmjet një shkarkimi të shpejtë në iTunes store. Kini parasysh se aplikacioni i SBOBET nuk ka ndonjë ndryshim shumë të madh në design dhe funksionalitet në krahasim me versionin online mobile të faqes zyrtare. Të dyja variantet mundësojnë akses te të njëjta sporte dhe opsione bastesh. Të dyja, si website ashtu edhe aplikacioni, janë të disponueshme në disa gjuhë të huaja përfshi: Anglisht, Gjermanisht, Rusisht, Kineze dhe Spanjisht, etj.

Mbrojtja dhe siguria në platformën

Përvec zotërimit të disa licensave shumë të mirënjohura të cilat ndihmojnë në garantimin e mbrojtjes së të dhënave tuaja personale, SBOBET është gjithmonë duke luftuar për të mbajtur anëtarët e saj të sigurtë dhe të mbrojtura në cdo kohë, pargjatë gjithë procesit të lojës dhe më tej, duke aplikuar sisteme të larta dhe të avancuara sigurie.

Investimi që kjo platformë ka bërë në firewall-in e faqes dhe bashkëpunimi që ata kanë me palë të treta të sigurta dhe të shpejta, e bëjnë procesin e lojës dhe transaksioneve financiare plotësisht të sigurtë për të gjithë.

Shërbimi i klientit

SBOBET ofron një shërbim klienti tepër cilësor për të gjithë lojtarët e saj të cilët kanë pyetje apo paqartësi nga më të ndryshme rreth përdorimit dhe navigmit të platformës SBOBET. Ju mund të kontaktoni SBOBET duke përdorur një nga format e paraqitura më poshtë:

Informacion i kompanisë
Emri SBOBET.com
Adresa 24th Floor Burgundy Corporate Toëer, Manila, Metro Manila 1200, PH
Themeluar 2004
License OGRA, PAGCOR, Isle of Man
Numri telefonit +44 1624 721960
E-mail [email protected]
Mënyra Kontaktit Jo
Chat live Po

Pyetjet më të shpeshta

Tre karakteristikat kryesore të platformës SBOBET janë: besimi, shpejtësia, dhe vlerat. SBOBET është një operator bastesh i licensuar për të operuar në Europe ndër të tjera, dhe shquhet për reputacionin dhe sigurinë që kjo platformë ofron për lojtarët e saj.

Gjithashtu, SBOBET ofron një gamë të gjerë lojërash dhe eventesh sportive! Ju keni mundësinë të përzgjidhni midis 1,500 ngjarjeve sportive në javë duke e bëre këtë platformë një ndër më dinamiket në tregun e basteve online.

SBOBET mund të aksesohet duke përdorur linkun zyrtar të faqes pavarësisht vendodhjes tuaj.

Koha e procesimit të tërheqjes së paravë që ju keni fituar varion nga metoda e pagesës që ju keni përdorur për të kryer këtë transaksion.

Duke pasur parasysh këtë gjë, ju duhet të dini se kjo kohë mund ta variojë midis disa orëve në disa ditë. Në rast se ju mendoni se koha e procesimit të kalimit të parave në llogarinë tuaj bankare po vonon më shumë se zakonisht, ju duhet të kontaktoni shërbimin e klientit të SBOBET për t’ju ardhur në ndihmë.

SBOBET shquhet për mundësitë e shumta që ajo ofron për t’u aksesuar nga shumë browser-a online pavarësisht së cilin ju jeni duke përdorur. Ja disa prej browser-ave që ju mund të përdorni për të hyrë në SBOBET:

 • Apple Safari 4
 • Google Chrome
 • Microsoft Internet Explorer 7, 8 & 9
 • Mozilla Firefox 3+
 • Opera 10+
Shqyrtime të operatorëve të rekomanduar të basteve
open
Top