Termat dhe Kushtet

Kushtet dhe rregullat e përdorur faqen tonë

Këto Kushte dhe Rregulla përbëjnë një marrëveshje mes jush dhe BasteBet (“Ne”). Duke hyrë në faqen tonë bastebet.com jeni dakord me të gjitha termat dhe kushtet në lidhje me këtë faqe interneti. Nëse jeni nën 18 vjeç, ose ju nuk jeni dakord me kushtet e tanishme, atëherë ju duhet të pushojë të hyrë në faqen e internetit dhe të gjitha faqet e lidhura. Është përgjegjësia juaj të plotë për të lexuar këto terma dhe kushte, ne nuk do të pranojë asnjë përgjegjësi për dështimin për të kuptuar kushtet e përfshira këtu.

Informacion Copyright

Të gjitha informatat e përmbajtura në këtë faqe, duke përfshirë por jo kufizuar në imazhe, fjalë, video, blogs është prona jonë i vetëm dhe si i tillë është subjekt i ligjit të drejtën e autorit. Nuk ka përmbajtje duhet të jetë në çdo formë riprodhuar pa pëlqimin paraprak me shkrim të pronarëve faqe.

Përgjegjësia Kufizimi

Asnjë kumar ndodh brenda faqen tonë të internetit, këshilla dhe ose çfarëdo Qëndrimet e shprehura në faqe janë rreptësisht për informacion vetëm dhe ne nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë humbje nëse vërtetë apo të perceptuar, pa marrë parasysh sa ndodh kjo humbje. Ne nuk jemi një ofrues kumar si i tillë, ndonjë arsye për ankesë pas nënshkrimit të një marrëveshje me një parti 3 të tilla si, por pa u kufizuar në një operator sportive libër apo ndonjë shërbim tjetër e kemi përmendur në faqen tonë të internetit duhet të adresohen për të kompanisë direkt.

Ne nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë humbje ose humbje të perceptuara rezultat indirekt ose direkt nga viruset, malware, sulmet trojan, Phising sulm, DOS (mohimi i sulmeve të shërbimit), ose ndonjë raste të tjera të këtij lloji.

Duke hyrë faqen tonë ju të pranoni përgjegjësi të plotë dhe të bien dakord për të pranuar këtë rrezik. Si një kompani me përgjegjësi do të marrë të gjitha hapat e arsyeshëm për të ulur këtë rrezik, por nuk do të jetë përgjegjës për çështje jashtë kontrollit tonë pa marrë parasysh sa ato kanë ndodhur. Përgjegjësia për përmbajtjen ose përmbajtjen e palës së tretë.

Kjo është përgjegjësia juaj për të kontrolluar plotësisht se informacioni ne tregojmë në faqen tonë në lidhje me faqet e palës së tretë është e saktë dhe të azhurnuara. Ne ofrojmë këtë informacion në mirëbesim dhe nuk do të jetë përgjegjës apo përgjegjës për informacion që është e vjetëruar apo të pasakta. Ajo është gjithashtu përgjegjësia juaj dhe përgjegjësia juaj e vetme për të kontrolluar kushtet e faqeve 3 partisë para se të hyjë në ndonjë marrëveshje me një parti 3, i cili parti ndonjëherë se 3 mund të jetë.

Ne nuk do të jetë përgjegjës dhe as përgjegjës në asnjë mënyrë nga ndonjë humbje nëse vërtetë apo të perceptuar, pa marrë parasysh se si ata ndodhur si pasojë e përdorimit të një shërbim 3 parti. Nëse ndonjë përmbajtje në faqen tonë të konsiderohet si i paligjshëm ose në vend të shikuara, nivel lokal ose është në kundërshtim me ligjet evropiane, atëherë ne do të endeavourer hequr materialin sa më shpejt që ne jemi bërë të vetëdijshëm, ne megjithatë nuk jemi përgjegjës për çdo përmbajtje të botuar në periudhën para se të ishte i informuar.

Të gjitha lidhjet, udhëzon, lë të kuptohet se, këshilla dhe çdo informacion tjetër të përmbajtura në faqen tonë është me mirëbesim dhe mund të ketë qenë krijuar për të ndihmuar një lojtar, por nuk garanton fitimet dhe ne nuk do të mbahen përgjegjës ose përgjegjës për ndonjë humbje ose dëmet që ndodhin nga duke përdorur këtë informacion. Ne nuk do të jetë gjithashtu përgjegjës për informacion që është e vjetëruar, ose konsiderohet të pasakta ose në kundërshtim me ligjin, dy lokale dhe evropiane.

Privacy dhe Ndarja e Informacionit

Ne do të marrë të gjitha hapat e arsyeshëm për të siguruar të dhënat tuaja personale kur furnizohet për ne është i sigurt, por ne nuk do të jetë përgjegjës për çështje jashtë kontrollit tonë të tilla si, por pa u kufizuar në qasje të paautorizuar të sistemit tonë kompjuterik, duke përfshirë qasje të paautorizuar të serverat tanë, të paautorizuar zbulimi i stafit nga anëtarët e stafit aktual dhe i mëparshëm, malware, viruse ose ndonjë çështje të tjera të kompjuterit. Ne aktualisht nuk mbledhin ndonjë informacion personal, por në qoftë se ju e furnizimit email tuaj ose informacione të tjera për ne, ne rezervojmë të drejtën për ta përdorur këtë informacion për marketing të drejtpërdrejtë ose të tërthortë në fushatat e ardhshme.

Ne nuk pranojmë asnjë përgjegjësi për qasje të paautorizuar ose të paligjshme në të dhënat tuaja personale. Ne mund të përdorim cookies apo përdorni shërbimet 3 parti të cilat mund të përdorin cookie-t tilla si, por pa u kufizuar në Google dhe ndonjë ofrues tjetër ne mund të konsideroni përdorimin. Ne nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë dëm ose dëmtim perceptuar se këto fotografi mund të shkaktojnë, pa marrë parasysh çfarë rrethanat. Ne do të nëse kërkohet dhe informacioni është në dispozicion për ne, ndarë ndonjë informacion të tillë si, por pa u kufizuar në IP adresë e përdorur për të hyrë në faqen tonë, nëse kërkohet nga ndonjë oficerëve të zbatimit të ligjit, ose një gjykatë të ligjit apo për të mbrojtur veten nga mashtrimet apo qasje me qëllim të keq në serverat tanë. Ne gjithashtu mund të japë informacion për një pale të tretë nëse dyshoni një ligj është thyer.

Luajtja me përgjegjësi

Ne nuk inkurajojmë kumar dhe në qoftë se ju keni një histori të varësisë kumar apo mendoni se keni një problem ne ju nxisim që të kërkoni ndihmë profesionale dhe të ndërpresin qasjen faqen tonë. Nëse ju jeni në Mbretërinë e Bashkuar ne do të sugjeroja një shërbim të tillë si Gamcare ose Gamblers Anonymous që japin falas, këshilla jo gjykues. Në Mbretërinë e Bashkuar është e paligjshme për një person i cili është nën moshën 18 vjeç të rrezikoj. Mosha ligjore për lojrat e fatit ndryshon sipas vendit, prandaj ne ju këshillojmë që për të kryer kërkime lokale. Nëse jeni nën moshën 18 vjeç, ose nën moshën ligjore për lojrat e fatit në juridiksionin tuaj, ju duhet të largoheni nga kjo faqe interneti menjëherë.

Nëse keni nevojë duhet të kontaktoni pronarin e kësaj faqeje, ju mund ta bëni këtë duke emailing [email protected] ~~dobj dhe ne do të përpiqemi të ju përgjigjem sa më shpejt të jetë e mundur.

Alban Pernaska | 15.06.2017