William Hill Albania – Rishikim i detajuar i operatorit

William Hill është një ndër platformat më serioze në tregun e bastvënies online. Kompania Britanike shquhet për reputacionin e saj të shkëlqyer, duke u bërë pjesë e fushës së basteve në vitin 1934, duke punësuar mbi 15,000 punonjës në mbarë botën dhe duke operuar me disa prej agjensive më të mirënjohura të basteve ne botë.

Shfaq me shume

Bastet sportive William Hill janë të aksesueshëm jo vetëm onlinë në faqen e saj zyrtare, por edhe nëpërmjet applikacioneve që platforma ofron për të gjithë lojtarët e saj.

Në këtë rishikim William Hill që ne kemi formuluar për ju, ju do të keni mundësinë të njiheni me gjithcka që ju nevojitet për të nisur lojën sot!

Shfaq me pak
Nuk është e verifikuar
William Hill
1.0

  • Besueshmëri e lartë
  • Bonuse dhe oferta fantastike
  • Larmishmëri sportesh dhe fushash
License

  • Mënyrat e pagesës:
*Zbatohen T&C! 18+;
Bonus: 1.0
Terheqje: 1.0
Depozitat: 1.0
Monedhat: 1.0
Programi kompjuterik: 1.0
Përdorshmëria: 1.0

Regjistrimi në William Hill – Gjithcka që duhet të dini

Regjistrimi në William Hill Shqiperia është një proces i thjeshtë dhe aspak I komplikuar për tu menaxhuar. Ja cilat janë hapat që ju duhet të ndiqni për ta kryer këtë proces sa më lehtë dhe shpejt:

Fatkeqesisht, për momentin, edhe pse Shqipëria nuk është një ndër shtetet të cilat nuk kanë mundësinë të luajnë në William Hill, regjistrimi ende nuk bëhët I mundur të kryhet plotësisht. Në shpresojmë që shumë shpejt kjo mundësi të vijë për të gjithë ne, edhe pse për momentin, ju duhet të mjaftoheni me shërbimet dhe gjithcka tjetër që William Hill ofron, pa u regjistruar.

Lidhja alternative William Hill – A duhet?

Bastet online janë një mënyrë fantastike jo vetë për të shpenzuar kohën tuaj me dicka argëtuese, por edhe për të fituar para teksa luani parashikimet tuaja në sportet që ju dëshironi.

Fatmirësisht, ju nuk do të keni nevojë për të përdorur asnjë William Hill alternative link për të vizituar faqen zyrtare. Mjafton të shkruani adresën e saj dhe do të mund të shijoni mundësitë pa fund që faqja ofron.

Shënim: Për shkak ligjit të lojërave të fatit në vendin tonë, William Hill, rrallë here, mund të jetë i paaksesueshëm nëpërmjet linkut të saj zyrtar. Në rast se ju nuk arrini të aksesoni faqen nëpërmjet adresës, një program VPN ju vjen në ndihmë. Ai ndryshon adresën tuaj IP duke arritur të anashkalojë censurën nga Shqipëria.

Mënyrat e pagesës në William Hill – Si të Depozitoni dhe tërhiqni paratë

William Hill

Kur vjen puna të depozitimi i parave në platformën William Hill, ju do të paraqiteni me një larmishmëri opsionesh depozitimi/pagesash, si rrallë herë, për t’i shfrytëzuar.

Mjafton të klikoni mbi butonin “Deposit” dhe një listë opsionesh do ju paraqitet në pak sekonda, nga ku ju mund të përzgjidhni atë cka keni më të volitshme, përfshi edhe PayPal!

Vendosja e një limiti depozitimi

Të luash online në platforma bastesh, mund të jetë e rrezikshme në rastet kur nuk është e kontrolluar dhe menaxhuar drejtë nga lojtari. Për këtë arsye William Hill ka si synim që ju jo vetëm të argëtoheni pa fund duke luajtur parashikimet tuaja, por edhe t’ju ndihmojë në vendosjen një limit shpenzimi që të mbani në kontroll paratë tuaja. Për këtë arsye, ju do të mund të përcaktoni vet se sa e keni limitin e shpenzimit, qoftë kjo nëpërmjet faqes zyrtare, qoftë edhe nëpërmjet William Hill app.

Vendosja e limitit:

1
Logohuni në llogarinë tuaj dhe klikoni mbi butonin “Balance” lart në ekran
2
Në menunë që do ju hapet, klikoni “safer gambling”
3
Klikoni mbi 'Deposit Limits'
4
Vendosni limitet tuaja bashkë me periudhën e kohës që ju dëshironi ta shfrytëzoni këtë shumë të limituar parash pa e tejkalua atë

Tërheqja e William Hill

Kryerja e procesit të tërheqjes së parave të fituara në platformën William Hill është e thjeshtë, e drejtpërdrejtë, dhe pa klauzola apo rregulla të fshehura.

1
Klikoni në “My Account” dhe kerkoni fjalën “Withdraw”.
2
Pasi të keni klikuar mbi “Withdraw”, ju duhet të vendosni shumën e parave që dëshironi të tërhiqni nga llogaria juaj e William Hill, në llogarinë tuaj personale.
3
Pasi të keni përzgjedhur metodën tuaj të tërheqjes së parave, ju do të merni një mesazh konfirmimi për këtë veprim të kryer duke u shfaqur gjithashtu edhe numri i transaksionit bankar dhe koha e përllogaritur që do I duhet parave për të kaluar në llogarinë tuaj.

William Hill bonus – Ja ofertat që mund të përfitoni

Për të parë të gjitha ofertat promocionale, William Hill cash out, dhe bonuset që operatori ofron për lojtarërt e saj, mjafton të klikoni “Promotions” lart djathtas sic tregohet më poshtë, dhe do të direktoheni menjëherë në faqen ku do të mund të lëvroni të gjitha ofertat e momentit.

Bonuset e William Hill

Bonusi i mirëseardhjes

Për lojtarët e rinj të William Hill, ofrohet një bonus fantastik mirëseardhjeje i cili ju jep mundësinë të nisni mbarë eksperiencën tuaj në këtë platformë.

Si funksionon:

1
Logohuni në llogarinë tuaj Willim Hill
2
Në rast së ende nuk jeni të regjistruar, kryejeni këtë proces dhe më pas klikoni “Place Bet”
3
Basti që do vendosni duhet të jetë me një vlerë minimale prej £10 në koeficiente ½ (1.5) ose më shumë
4
Përfitoni bastet falas në seksionin “Rewards”
5
Bastet falas do të dhurohen dy herë nga £15 (£15 x 2 ) pasi basti i parë i vendosur nga ju është aprovuar me sukses
William Hill

Shënim: Ju duhet të lexoni mirë kushtet dhe termat që duhen plotesuar për të përfituar nga bonusi I mirëseardhjes dhe ofertat dhe bonuset e tjera, pasi jo cdokush mund të bëhet përfitues i tyre.

Kontrolloni listën e vendeve që përfitojnë këtë bonus pasi për momentin, Shqipëria nuk ndodhet në atë listë. Vetëm lojtarët nga Britania e Madhe kanë të drejtën ta shfrytëzojnë këtë bonus për momentin.

Gjithashtu, të gjitha llojet e bonuseve kanë afat të limituar për tu shfrytëzuar. Kjo do të thotë që mesatarisht, ju do të mund të keni rreth 30 ditë kohë në dispozicion për ta shfrytëzuar një bonus të caktuar, shumë shpesh edhe më pak se kaq, kështu që bëni mirë të kontrolloni afatet dhe detajet e cdo bonusi që ju dëshironi të përfitoni përpara së ta merni atë.

Vendosja e bastit është shumë e thjeshtë

Për të vendosur një bast në William Hill, mjafton të ndiqni hapat e mëposhtme dhe shumë shpejt do të mund të shijoni emocionet e lojës me një click.

1
Logohuni në William Hill duke vendosur username dhe password (në rast se ende nuk jeni të regjistruar në platformë, kryeni regjistrimin dhe qëndroni të log-uar).
2
Klikoni ikonën ‘betting’ lart majtas. Një listë me të gjitha kategoritë sportive do ju sfaqet në anën e majtë të ekranit ku ju do ju duhet të përzgjidhni sportin/kategorinë/fushën e preferuar për të luajtur bastin tuaj.
3
Pasi të keni bërë përzgjedhjen e sportit dhe kategorisë, ju do të mund ta shihni përzgjedhjen tuaj në seksionin ‘Bet Slip’ në anën e djathtë të ekranit.
4
Vendosni parashikimin tuaj dhe sasinë e parave që doni të shfrytëzoni për vendosjen e bastit dhe klikoni ‘Place Bet’.

Sportet në William Hill

William Hill i ofron klientëve të saj një gamë të gjerë sportesh dhe kategorish për të luajtur. Koeficientet që kjo platformë ofron janë gjithashtu shumë konkuruese në tregun e bastvënies. Ju do të keni mundësinë të përjetoni emocione të forta loje teksa eksploroni sportet më të famshme dhe të kërkuara, të gjitha të listuara në mënyrë shumë eficente për tu lëvruar nga kushdo. William Hill ofron mbi 20 sporte për të lujatur bastet tuaj.

Bastet live ne William Hill – Transmetim High Definition (HD)

Ashtu si shumë platforma të tjera bastvëniesh, edhe William Hill ofron mundësinë e vendosjes së basteve live të cilat mund të kryhen duke shijuar eventin sportiv teksa ndodh në atë moment. Cilido qoftë sporti dhe fusha që ju pëlqeni për të lujatur parashikimet tuaja, ju do të keni mundësinë ti ndiqni ato live duke lujatur pas asnjë ose shumë pak kosto.

William Hill transmetim live – Detajet

Kur vjen puna të kategoria William Hill transmetim Live, dihet që po flitet për një nga sistemet më të shpejta dhe të avancuara, njëkohësisht të sigurta për të lujatur bastet tuaja në ndeshjet dhe sportet që janë duke u transmetuar live. William Hill ofron një numër të madh eventesh sportive, praktikisht cdo ndeshje që është duke u zhvilluar, që ju të mund ti ndiqni live teksa vini bastet tuaja. Ja cilat janë disa nga sportet që ju do të mund të gjeni të listuar për t’i ndjekur:

Si ta aksesoni William Hill transmetim live?

Për ti shijuar ndeshjet live që William Hill ofron, ju duhet të ndiqni hapat e mëposhtme:

1
Logohuni në llogarinë tuaj të William Hill.
2
Në rast se ende nuk jeni bërë pjesë e platformës, regjistrohuni dhe më pas qëndroni të loguar.
3
Kryeni një depozitë parash prej 10eur (minimumi) për të përfituar bonusin tuaj dhe të keni mundësinë të nisni lojën.
4
Në rast së jeni një klient ekzistues i William Hill, klikoni direct në ikonën e “In-Play”.
5
Përzgjidhni ndeshjen/sportin qe dëshironi të ndiqni dhe shijojeni.

William Hill app – Luani bastet kudo që jeni

William Hill shquhet si një ndër operatorët që zotëron aplikacionet më cilësore për përdoruesit e saj android, iOS, dhe iPad. Operatori ka fituar edhe cmimin “Mobile Operator of the Year” (operatori për mobile i vitit), cmim i dhënë nga industria e cmimeve eGaming Review.

Për të gjithë ju që dëshironi ta lëvroni këtë platformë nëpëmrjet aplikacioneve nga telefoni juaj, tashmë e keni këtë mundësi duke shkarkuar William Hill app në website-in e tij zyrtar.

Në këto aplikacione, ju do të mund të gjeni gjithcka që e gjeni edhe në website por sigurisht, më të thjeshtëzuara dhe të lehta për tu naviguar nga telefoni. Ju do të keni mundësinë të ndiqni edhe ndeshjet live që William Hill ofron, ashtu si në faqen e saj zyrtare, duke lujatur bastet tuaja të cdo sporti dhe kategorie që dëshironi.

Vendosja e limitit nëpërmjet aplikacionit

1
Hyni në aplikacion në telefonin tuaj dhe logohuni në llogarinë tuaj
2
Klikoni mbi fjalën “Balance” lart djathtas
3
Në menunë që do ju paraqitet, klikoni mbi “Gambling Controls” ose “Account Controls”
4
Më pas, klikoni mbi 'Go to Deposit Limits'
5
Tashmë, ju do të keni mundësinë të përcaktoni limitet tuaja ditore, javore ose mujore duke klikuar mbi ‘Update your deposit limits’

Tërheqja e parave nëpërmjet William Hill app

Mbrojtja dhe siguria e William Hill

Edhe pse William Hill shquhet për reputacionin e saj, përfshi këtu edhe në lidhje me sigurinë e saj të lartë që ofron, ju përsëri mund të ndjeheni jo shumë të sigurtë teksa lëvroni faqen e online, dhe kjo është mëse e kuptueshme. Në fund të fundit, të dhënat tuaja personale dhe detajet e transaksioneve financiare që ju do të kryeni, janë shumë të rëndësishme për tu mbrojtur nga cdokush.

Ne mendojmë se William Hill është një ndër operatorët më të sigurtë online. Kjo për shkak të faktit që ky operator e ka siguruar website-in e saj me një teknologji të enkriptuar SSL 128-bit. Për më tepër, transaksionet financiare që kryhen në faqen e tyre janë të menaxhuara nga pala të treta shumë cilësore dhe të njohura, duke u ofruar të dhënave tuaja edhe një shtresë tjetër mbrojtjeje. Këto pala të treta janë:

Gjithashtu, duke qenë se William Hill është i kontrolluar dhe licensuar nga komisioni Gibraltar Gambling, dhe nga United Kingdom Gambling Commission, ai u nënshtrohet shpesh herë kontrolleve rastësorë që këto komisione ushtrojnë në lidhje me software-in e tyre dhe të gjitha aplikimeve që ata kanë për cështjet e sigurisë dhe mbrojtjes së të dhënave.

William Hill, i cili është aktiv që nga viti 1998, është gjithashtu i regjistruar në Independent Betting Adjudication Service (IBAS), duke ju ofruar lojtarëve të saj edhe nj shtresë tjetër sigurie.

Shërbimi ndaj klientit

William Hill ka një shërbim të shkëlqyer për klientët e saj duke ju ofruar të gjithëve mundësi për të zgjidhur cdo problematikë apo paqartësi në disa gjuhë të ndryshme, 24 orë në ditë, për 7 ditë të javës.

Ju keni mundësi të kontaktoni shërbimin e klientit duke përdorur live chat, I cili vonon më pak se 11 sekonda për t’ju ardhur në ndihmë.

Në rast se dëshironi, ju mund të arrini shërbimin e klientit edhe nëpërmjet Twitter apo numrin e telefonit që ata disponojnë.

Informacion i kompanisë
Emri William Hill
Adresa Level 7, Tagliaferro Business Centre, 14 High Street, Sliema SLM 1549, Malta
Themeluar 1998
License UKGC, Gibraltar, MGA
Numri telefonit 0800 22 33 11
E-mail Jo
Mënyra Kontaktit Jo
Chat live Po

Pyetjet më të shpeshta

Po, William Hill është pa dyshim një ndër operatorët më të besueshëm në tregun e bastvënies. Kompania e themeluar në vitin 1934 ka disa licensime në Britaninë e Madhe dhe në SHBA, dhe kontrollohet dhe monitorohet nga disa prej operatorëve më të mirënjohur të fushës. Siguria dhe mbrojtja e të dhënave dhe parave tuaj është maksimale dhe realizohet nga shumë sisteme të avancuara sigurie si dhe pala të treta të afirmuar në treg.

Jo, ju nuk mund të bëheni pjesë e kësaj platforme dhe të shijoni të gjitha mundësitë dhe bonuset që ajo ofron në rast se ju nuk hapni një llogari.

Vendosja e të dhënave tuaja personale dhe verifikimi i tyre, përfshi këtu edhe moshën dhe vendodhjen tuaj, janë thelbësore për të garantuar që askush që nuk është I lejuar të luajë dhe të vendosë baste, vecanërisht moshat nën 18 vjec, nuk e gëzon këtë mundësi.

William Hill PLC është një ndër kompanitë lider në botë të fushës së basteve sportive dhe jo vetëm. Shpesh herë ai konsiderohet si numri 1 në këtë fushë. Kjo kompani, e cila ka punësuar mbi 12,500 people, e ka origjinën e saj në Mbretërinë e Bashkuar. E themeluar në vitin 1934, William Hill është një ndër të paktët operator bastesh e listuar në bursën e Londrës.

E ofruar në mbi 20 gjuhë të huaja dhë në mbi 10 valuta, William Hill, vetëm në vitin 2011, mundi t’u shërbejë mbi 1.3 milion fituesve bastesh me një fitim mbi £146.5 milion.

Shqyrtime të operatorëve të rekomanduar të basteve
open
Top