1xBit Shqiperia – Njw rishikim i thelle i kwsaj kompanie qw operon me kriptomonedha

1xBit u ofron lojtarëve të rinj apo dhe lojtarëve të sal një destinacion ideal për të vendosur bastet sportive nw 1xbit dhe gjithashtu për lozur në kazino online.

Shfaq me shume

Gjëja më interesante dhe kryesore në lidhje me këtë kompani bastesh është se ajo pranon baste vetëm me kriptovaluta si Bitcoin, Ethereum dhe Dash. Bonusi i 1xbit është një tjetwr risi e kësaj kompania. Me 1xBit, lojtarët mund të përfitojnë nga shumë mundësi bastesh sportive dhe lojëra kazino. Twrheqja në 1xbit e parave bëhet tërësisht me monedha Dixhitale.

Shfaq me pak
Nuk është e verifikuar
1xBit
4.7

  • Transmetime të drejtëpërdrejta
  • Opsioni cash-out
  • Aplikacion mobile
License

  • Mënyrat e pagesës:
*Zbatohen T&C! 18+;
Bonus: 4.7
Terheqje: 4.7
Depozitat: 4.7
Monedhat: 4.7
Programi kompjuterik: 4.7
Përdorshmëria: 4.7

Hapat për të kryer një regjistrim në 1xBit

Pavarësisht se faqja e 1xBit në internet nuk mund t’ju duket miqësore. Hapat për regjistrim janë të thjeshtë dhe të pakomplikuara për tu regjistruar në 1xBit. Ndiqni hapat më poshtë, për tu regjistruar në 1xBit pa humbur kohë.

Procesi i regjistrimit ne 1xBit eshte i lehte dhe i thjeshte

Aksesimi i 1xBit nga Shqipëria

Edhe pse 1xBit është i aksesueshëm pothuajse në të gjithë vendet në faqen e saj në internet (www.1xbit.com), po të kërkojmë 1xBit Albania nuk do të shfaqet për shkakt të ligjit për të mos lejuar aktivitetet e vendosjes së basteve të miratuar nga qeveria Shqiptare. Nëse faqja e saj në internet në Shqipëri nuk mund të aksesohet mund të kerkoni dhe të gjeni 1xBit alternative link por nëqoftëse lidhja nuk kryhet nga përdorimi i lidhjes alternative ju mund të përdorni dhe një program VPN i cili ndryshon adresën tuaj IP dhe arrin të anashkalojë censurën nga vendi juaj. gjithçka është plotësisht e ligjshme. Në Shqipëri nuk mund te aksesohesh në faqen web të 1xBit nga linku zyrtar i kësaj kompanie. Metodat e mësipërme që përmendëm për të aksesuar këtë web faqe janë efektive dhe shumë të lehta në përdorim.

Risia e dopozitimin dhe twrheqjes sw parave nw 1xBit me kriptomonedha

1xBit

Gjëja më interesante dhe kryesore në lidhje me këtë kompani bastesh është se ajo pranon baste vetëm me kriptovaluta pra mënyrat e pagesës në 1xBit mund të kryhen vetëm me anë të transfertave të kriptovalutave. Shuma minimale e depozitës është 0.1 mBTC.

Për të depozituar në 1xBit duhet të jeni regjistruar dhe të keni një llogari të verifikuar. Në krahun e majtë do të shikoni opsionin me ngjyre jeshile Depozito ( deposit ) klikojme në butonin depozito dhe do të shfaqet lista e monedhave dixhitale qe ju mund të kryeni depozitën, gjithashtu kompania 1xBit ofron mundësinë për të blere një monedhe dixhitale dhe ta depozitoni atë. Pas zgjedhjes apo blerjes së monedhes dixhitale ju shfaqet adresa se ku duhet të bëni transaksioin e monedhës dixhitale dhe më pas shuma do të kreditohet në balancën tuaj.

Për të tërhequr paratë nga llogaria juaj në 1xBit duhët të shkoni në opsionin llogaria ime që gjendet gjithashtu në anën e majtë larte dhe të klikoni tërhiq paratë (withdraw fund) zgjidhni se në cilën monedh dëshironi të tërhiqni fitimet tuaja më pas jepni shumën dhe konfirmoni transaksionin. Pasi konfirmoni transaksionin prisni pak kohe derisa transaksioni të aprovohet dhe vlera e fitimeve në monedhë dixhitale do të kthehet tek ju.

Bonusi i shkëlqyer i mirëseardhjes që 1xBit ofron për lojtarët

1xBit

Për të qëndruar konkurrues në një treg të madh të kompanive të basteve qofshin online apo jo, 1xBet siguron një nxitje për lojtarët që ti bashkohen, dhe kjo është përmes një bonusi të mirëseardhjes. Bonusi i mirëseardhjes mund të shpërblejë lojtarët me deri në 7 BTC për të luajtur. Për të përfituar nga ky bonus, lojtarët e rinj duhet të regjistrohen në faqen e internetit dhe të kenë një llogari të verifikuar. Pas kësaj, lojtarët duhet të bëjnë një depozitë minimale prej 1 mBTC.

Për të përdorur balancën e bonusit për të vendosur bast, bastet që ju do të vendosni duhet të jenë me koeficient 1.60 ose më të larta. Kohë pas kohe, gjithashtu 1xBit mund të ofrojë një bonus pa depozitë. Që të bëhet e mundur që të tërhiqet balanca e bonusit në llogarinë tuaj ju duhet ta xhironi këtë shume 40 herë pra shuma e depozitës suaj fillestare duhet të vendoset baste 40 - fish. Sapo jut ë plotësoni këtë kriter shuma do të hyjë në një bilanc të disponueshëm për të tërhequr partë dhe ju mund të tërhiqni fitimet ose mund të vazhdoni të vendosni baste akoma apo lojra të tjera që kompania ofron dhe ti tërhiqni në cdo moment.

Vendosja e një basti në 1xBit

Për të vendosur një bast në 1xBit ju duhet të keni një llogari të verifikuar dhe gjithashtu para në balancë dhe kështu mund të vendosni bast në 1xBit. Për të hyrë në seksionin e basteve sportive të 1xBit, duhet të klikoni në butonin Sports "Sporte", i cili gjendet në menunë kryesore të web faqes së 1xBit. Kompania ofron mundësinë e vendosjes së basteve në kampionate nga më të ndryshmet që zhvillohen në të gjithë botën. Përveç një game të gjerë sportesh të disponueshme për të vendosur bast, lojtarët gjithashtu gëzojnë një gamë të larmishme të opsione që kompania ofron për të vendosur baste sportive. Opsionet e basteve më të populluara ne 1xBit përfshijnë:

Mjafton të zgjedhni ndeshjet që dëshironi të vendosni bast dhe klikoni mbi opsionin që dëshironi të vendosni bast dhe ndeshjet e selektuara do të shfaqen në betslip (vendi që shfaqen të gjitha bastet e selektuara nga lojtari) dhe ju mund të procedoni me vendosjen e basteve.

Një gjë për t'u theksuar është opsioni 1xBit cash out (terheqja e parave) nuk ofrohet për çdo event sportive. Do të jetë në dispozicion vetëm për lojëra të caktuara dhe kështu që gjithmonë kontrolloni nëse ndeshja juaj është një nga këto.

Eventet sportive që ofrohen nga 1xBit për të vendosur bast

Në 1xBit për t'u kujdesur për kërkesat dhe kënaqësinë e lojtarëve dhe gjithashtu për tu zgjeruar sa më shumë, ata u ofrojnë lojtarëve 40 sporte të ndryshme nga ligat më të ndryshme në të gjithë botën për të vënë bast. Kjo është një nga mundësitë më mbresëlënëse që një kompani bastesh mund të ofrojë në treg tani, dhe më e vecantë që vlen të theksohen mënyra e vendosjes së basteve me monedha dixhitale kripto. Të gjithë turnetë / ndeshjet ndërkombëtare dhe lokale brenda të gjitha këtyre eventeve sportive u ofrohen lojtarëve të 1xBit.

Sportet virtuale janë gjithashtu të disponueshme në 1xBit, me gara dhe ndeshje të shpeshta për të vënë bast ndryshme duke përfshirë gara me kuaj, futboll dhe kriket. 1xBit ofron të gjitha opsionet dhe eventet që lojtarët shqiptarë kërkojnë të vendosin baste.

Ekziston një gamë mbresëlënëse e koeficienteve të lartë që kompania u ofrohen lojtarëvetë saj. Gjithashtu kompania 1xBit ofron formatet e koeficienteve në: fraksione, dhjetore, amerikane, Hong Kong, indoneziane dhe malajase. Kjo gamë e gjerë zgjedhjesh do të thotë që pothuajse çdo lojtar që akseson web faqen e 1xBit dhe është klient i kësaj kompanie do të jetë në gjendje të vendosë bast përmes formatit që dëshiron.

Bastet live dhe transmetimi drejtëpërdrejtë

Kompania e basteve online 1xBit nuk veçohet nga konkurrentët e saj, ajo vjen me ofertat e saj sportive por edhe përmes sektorit të saj të basteve live të sporteve. Kompania 1xBit ofron të shikoni një hartë grafike që tregon një përmbledhje të lojës të gjitha statistikat e ndeshjes gjithashtu në evente të ndryshme është i disponueshëm transmetimi I drejtëpërdrejtë. Bastet live janë në dispozicion në pothuajse çdo sport që ofrohet nga 1xBit. Kjo do të thotë që lojtarët në faqen online të kompanisë 1xBit jo vetem mund të vendosin baste por mund edhe të shikojnë eventet që zhvillohen drejtëperdrejtë në kohe reale gjithashtu edhe të mbështesin ekipet e tyre të preferuara dhe lojtarët e tyre në kohë reale. Kjo gjë rrit kënaqësinë e lojtarit dhe sjell një përvojë të përgjithshme argëtuese për to.

Çdo ditë lojtarët mund të kenë mundësinë të shikojnë mbi 150 ndeshje që transmetohen drejtpërdrejt. Transmetimi i drejtpërdrejtë nuk është i disponueshëm për çdo ngjarje por vetëm ndeshjet e zgjedhura. Kompania ju njofton nësë ngjarja që ju dëshironi të shikoni do të jetë në transmetim të drejtëpërdrejtë duke mundësuar për jut ë shikoni një ikonë televizori në krah të djathtë të seksionit të ndeshjes përkatëse Ofrimi i kësaj strukture e veçon 1xBit nga shumë konkurrentë nga industria e basteve sportive.

Aplikacioni mobile i 1xBit

Një numër befasues i kompanive dhe kazinove që operojnë online në internet nuk kanë aplikacion celular për lojtarët e tyre, që do të thotë se ata duhet të aksesojnë webfaqen në internet çdo herë. 1xBit ofron dhe siguron aplikacionin mobile për klientët që ato të ndihen të kënaqur dhe të qetë për shërbimet që kompania ofron. Aplikacioni nuk ka asnje ndryshim me versionin që aksesoni nga webfaqja e internetit. Aplikacioni mobile vjen në një format 1xBit apk pwr Android dhe 1xBit app pwr iOS.

Mbrojtja dhe siguria që 1xBit ofron për lojtarët

Për sa i përket Mbrojtjes dhe sigurisë kompania 1xBit është e licencuar në Curacao sipas ligjit përkatës. Ata gjithashtu kanë procese të përgjegjshme të lojërave të fatit për të mbrojtur lojtarët nga humbjet e shumave të mëdha që ato nuk mund të përballojnë. Gjithashtu, për sa i përket sigurisë, jo vetëm që Bitcoin juaj është i sigurt për shkak të teknologjisë blockchain, por ata gjithashtu kanë enkriptim SSL dhe një firewall që mbron faqen e tyre. Kjo do të thotë që për sa kohë jeni në webfaqen e kompanisë 1xBit jeni të sigurtë dhe të mbrojtur.

Shërbimi i klientit në 1xBit

Ekipi i shërbimit ndaj klientit në 1xBit nuk është vetëm miqësor, por është gjithashtu shumë i përgjegjshëm dhe I gatshëm per ju në cdo moment për tu përgjigjur cdo pyetje nëse keni nevojë dhe gjithashtu të zgjidhë cdo problem. Fatkeqësisht, nuk mund të kontaktoni me ta përmes telefonit, megjithatë mund të kontaktoni përmes Chat-it online duke klikuar në logon e bisedës në pjesën e poshtme të djathtë të ekranit. Ekzistojnë gjithashtu menyra me email për të kontaktuar me ta.

Informacion i kompanisë
Emri 1X Corp N.V.
Adresa Dr. M.J. Hugenholtzweg Z/N UTS Gebouw, Curacao
Themeluar 2016
License Curacao - 8048/JAZ
Numri telefonit +44127325-69-87
E-mail [email protected]
Mënyra Kontaktit Po
Chat live Po

Pyetjet më të shpeshta

Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, hyni në faqen e internetit. Klikoni në opsionin ‘ kam harruar fjalëkalimin. Më pas duhet të merrni një email me një link për të aksesuar faqen e kompanisë dhe për të rivendosur fjalëkalimin e ri.

Jo, pasi të keni vendosur dhe basti konfirmohet nga kompania, basti juaj nuk mund të anulohet.

Në fillim, gjithcka që duhet të bëni është të jepni në 1xBit adresen tuaj të emailit. Sidoqoftë, ata mund të ju kërkojnë prova të identifikimit më tej.

Shqyrtime të operatorëve të rekomanduar të basteve
open
Top