Bet365 Albania - Si të vendosni baste përmes të bet365 alternative lidhjes

Bet365 është një nga kompanitë e basteve më të njohura dhe më të mëdha që operon online në botën e lojërave të fatit. Kompania është themeluar në vitin 2000.

Shfaq me shume

Bastet sportive në Bet365 Albania janë të një game të larmishme. Të bookmaker është lider në tregun e basteve sportive online, me një numër të madh klientësh në të gjithë botën. Unë do të jap një vështrim gjithëpërfshirës të bet 365 për të informuar lojtarët nëse kompanitë e mëdha e mbajnë vërtet reputacionin e tyre të krijuar.

Shfaq me pak
Bet365 baste sportive
*Vetëm për klientët e rinj. Bëni një depozitë prej 5 € ose më shumë dhe merrni ofertën brenda 30 ditëve nga regjistrimi i llogarisë tuaj për t'u kualifikuar për një shumë të përputhur 100% në Kreditet e Bastit, maksimumi deri në 100 €.
Bonusi mirëseardhjes: 100 €

  • Oferta për klientët e rinj
  • Bastet e shpejta eventet live
  • Koeficentat më të mirë
License

  • Mënyrat e pagesës:
*Vetëm për klientët e rinj. Bëni një depozitë prej 5 € ose më shumë dhe merrni ofertën brenda 30 ditëve nga regjistrimi i llogarisë tuaj për t'u kualifikuar për një shumë të përputhur 100% në Kreditet e Bastit, maksimumi deri në 100 €.
*Zbatohen T&C! 18+;
Bonus: 4.7
Terheqje: 4.8
Depozitat: 4.8
Monedhat: 4.8
Programi kompjuterik: 4.8
Përdorshmëria: 4.9

Si të regjistrohemi në bet 365

Këtu do të tregoj hapat e krijimit të një llogarie në bet365.

Plotësoni formularin e regjistrimit të regjistrimit në bet365 duke siguruar informacione personale, një emër përdoruesi dhe fjalëkalim. Zakonisht kërkohet ky informacion:

Pasi të jeni regjistruar në bet365 si një llogari për të përfunduar të gjithë procesin e regjistrimit duhet të verifikoni identitetin duke ngarkuar në web faqen një mjet identifikimi. Informacioni është plotësisht confidencial dhe verifikimi zakonisht zgjat 24 orë gjithashtu mund të kerkni ndihmen e një agjenti nëse dicka është e paqartë. Ky është informacion që garanton vërtetësinë e secilës llogari të krijuar.

Karakteristikat e Bet365

🏆 Bet365 Regjistrohu Bet365
🎁 Bonus Deri në 100 €
📱 Versioni celular Android dhe iOS
💶 Depozita minimale €5
*Vetëm për klientët e rinj. Bëni një depozitë prej 5 € ose më shumë dhe merrni ofertën brenda 30 ditëve nga regjistrimi i llogarisë tuaj për t'u kualifikuar për një shumë të përputhur 100% në Kreditet e Bastit, maksimumi deri në 100 €.

Aksesimi i Bet365 Albania

Vendosja e basteve është ndoshta një nga aktivitetet më argëtuese që një burrë mund të bëjë. bet365 ee është një nga faqet më të mëdha të basteve për bastet sportive. Por, për shkak të ndjeshmërisë së lojërave të fatit, nuk është në dispozicion në çdo vend. Po të kërkojmë bet365 Albania nuk do të shfaqet asgjë sepse në Shqipëri adresa zyrtare e bet365 mx është e bllokuar nga autoritet në bazë të ligjit që hyri në fuqi për bastet.

Në Shqipëri unë nuk mund te aksesohesha në faqen web të bet365 es nga linku zyrtar i kësaj kompanie. Gjeta metoda të ndryshme për të aksesuar këtë web faqe. Përdorimi i nje VPN është një nga medotat që unë gjeta dhe gjithashtu bet365 lidhja alternative (bet365 alternative link) ishin mënyrat që unë përdora për të aksesuar dhe vendosur baste sportive në bet365. Megjithatë, shumica e lojtarëve shqiptarë zakonisht përdorin bet365 Italia për të luajtur.

Të depozitosh dhe të tërheqësh e bet365

Bet365

Ka një shumëllojshmëri te mënyrat e pagesës në Bet365 Albania. Është tepër e lehtë për të depozituar parave në bet365, e shpejtë dhe e thjeshtë. Ata pranojnë një sërë kartash debiti dhe krediti, si dhe portofole të ndryshme elektronike dhe mundësi të pagesës me transferta bankare. Të gjitha depozitat e mia ishin pa asnjë kosto shtesë për mua dhe pagesa u krye në çast.

Për të depozituar paratë klikova në seksionin “llogaria ime” dhe më pas “depozito”, plotësova informacionin e kërkuar dhe paratë u shtuan në balancë. Gjatë procesit të depozitimit të parave në llogari shikova që kishte kriter një shumë minimale për të depozituar, ndërsa për shumën maksimale mund të vendosja vete limitin maksimal të depozitimit të parave se sa do të ishte kjo shumë brenda ditës, javës apo muajit.

Për të tërhequr paratë nga bet 365 gjithashtu është shumë e lehtë, gjithçka që duhet të bëja ishte të kaloja në seksionin "Llogaria ime" dhe me pas opsionin “tërhiqni paratë”. Pasi klikova në opsionin tërheq un zgjoda mënyrën që dëshiroja të tërhiqja paratë dhe gjithashtu shumën qe doja të tërhiqja, dhe kështu paratë u kthyen përseri në xhepin tim.

Nje vështrim i bet365 bonus

Bet365

bet365 është një nga kompanitë më të mëdha në botë që operojnë online në fushën e basteve sportive. Ndërsa po shikoja në faqen e bet365 kishtë një seksion dedikuar bonuseve që kompania ofron. Bonusi në bet365 që më tërhoqi vëmendjen më tepër ishtë ai i “Mirëseardhjes”.

Gjithashtu doja të shtoja se Bet365 Albania ka një rregullore strikte: bet365 lejon vetëm lojtarët mbi 18 vjec që të regjistohen në platformë dhe të cilët kanw aftësi ligjore për të vendosur bast. kjo është dhe një nga arsyet që bet365 rezervon të drejta për të kerkuar verifikime të lojtarëve.

Vendosja e një basti në bet 365

Teksa shikoja mundësitë që më ofronte bet 365 për të vendosur baste në eventet nga më të ndryshmet dola në konkluzion që bet365 ka një game të gjërë në ofrimin e eventeve sportive për të vendosur bast në bet365. Të gjitha sportet kryesore, duke përfshirë futbollin, tenisin, unionin e ragbit, kriket, motorsport, gara me kuaj, boks, golf dhe futbollin amerikan.

Bastet në bet365 ofrohen me koeficentët më të lartë dhe mund të vendosen nga ligat kryesore dhe një sasi të pabesueshme të ligave të vogla nga e gjithë bota.

Vura re se një plus i madh për bastet në bet365 janë bastet në lojrat elektronike (esports), ata janë bërë një nga të vetmit në internet që kanë një gamë kaq të larmishme të mundësive të basteve.

Sportet virtuale janë gjithashtu të disponueshme, me gara dhe ndeshje të shpeshta për të vënë bast ndryshme duke përfshirë gara me kuaj, futboll dhe kriket.

Sportet janë të lehta për tu gjetur pasi janë renditur të gjitha në anën e majtë të ekranit, e bastet live në pjesën e sipërme të web faqes shumë të lehta për tu gjetur.

Ndeshjet që unë zgjidhja të vendosja bast pasi klikoja opsionin më shfaqeshin në krahun e djathë të web faqes.

Sportet e ofruara

Bet365 ka një gamë të gjerë dhe shumëllojshmëri sportesh. Kanë të gjitha sportet kryesore, duke përfshirë futbollin, tenisin, regbi, kriket, motorsport, garat me kuaj, boksin, golfin dhe futbollin amerikan. Ka edhe disa sporte të tjera si p.sh. lojë me birila, badminton dhe pingpong. Bastet sportive bet365 ofrohen edhe në eventet e ligave të vogla nga e gjithë bota.

Futbolli është buka dhe gjalpi i bet 365 dhe ishte e lehtë të gjeja në të gjitha opsionet që unë dëshiroja të vendosja bast. Vura re një plus kryesor, bet365 ofronte vendosje bastesh në esports, bet365 ishin i vetmi web faqe në internet që ka një larmi të tillë. Sportet virtuale janë gjithashtu të disponueshme, me gara dhe ndeshje të shpeshta për të vënë bast dhe një numër të mirë të sporteve të ndryshme duke përfshirë gara me kuaj, futboll dhe kriket.

Sportet janë të lehta për t'u gjetur, pasi të gjitha renditen në anën e majtë të ekranit, bastet live në pjesën e sipërme të shiritit anësor dhe të lehta për t'u gjetur. Gjithashtu ofron shumë mënyra të ndryshme për bastet live në bet365 ose para fillimit të ndeshjes. Përsa i përket basteve që lojtarët Shqiptarë vendosin baste vura re se bet365 i ka të gjitha opsionet dhe eventet që lojtarët shqiptarë kërkojnë të vendosin baste. Ajo cka më bëri përshtypje ishte volejbolli Shqiptarë në bet365 si kampionati i femrave ashtu dhe i meshkujve.

Bastet live në bet365 dhe transmetimi drejtpërdrejtë i eventeve

Bet365 ju ofron klienteve vendosjen e baste dhe transmetimin e drejteperdrejte

Kompania ofronte vendosjen e basteve live.

Për të vendosur baste në ndeshjet live në bet365 ishte shumë e lehtë, thjesht shkova te menuja ‘në lojë’ në pjesën e sipërme të ekranit për të parë se çfarë po zhvillohet aktualisht. Me një numër të madh të sporteve në bet365 që transmetohen drejtpërdrejtë të drejtpërdrejta dhe shumëllojshmëri opsionesh të basteve për të zgjedhur, si dhe transmetime të drejtpërdrejta me cilësi të lartë, azhurnime të drejtpërdrejta dhe opsione vetëm me audio, seksioni i basteve live i bet365 më ofroi një përvojë plotësisht përfshirëse. Nuk e prisja që seksioni i basteve bet365 live të ishte në një nivel aq të lartë.

bet365 transmeton mijëra evente sportive çdo vit, duke përfshirë lojëra nga ligat më të mira të brendshme të Evropës në Futboll dhe turne të Tenisit ,si dhe garën e kuajve në MB dhe Irlandë.

bet365 transmetimi live i ndeshjeve ishte në dispozicion vetëm për klientët e regjistruat. Për të shikuar një event të drejtpërdrejt cfarëdolloj qoftë ai gjithçka që më nevojitej ishte një llogari më një shumë parash minimale ose të vendosja një bast në 24 orët e fundit. Gjithashtu është opsioni bet365 cash out i cili ofrohet në bastet live.

Bet365 mobile aplikacioni

bet365 kanë një aplikacion mobile, i cili është i disponueshëm për shkarkim përmes App Store dhe nëpërmjet website zyrtar të bet365 për përdoruesit e telefonave Android. bet365 mobile app është shumë i organizuar ku gjithçka është shumë e lehtë për tu gjetur dhe shumë e lehtë për t'u përdorur. Opsioni i transmetimit të drejtpërdrejtë është gjithashtu i disponueshëm në bet365 apk. Duket qartë se bet365 ka investuar shumë për të siguruar që produkti i tyre të jetë optimizuar siç duhet për një paisje celular - rezultati i së cilës është një përvojë e shkëlqyeshme bastesh. Nëse keni ndonjë problem, mund të provoni edhe bet365.it mobile app.

Mbrojtja dhe sigura e lojtarit

bet365 zotëron zotëron licenca nga tre prej rregullatorëve më të respektuar, të cilët veprojnë ndërkombëtarisht.

Kompania përdor teknologjinë e kriptimit në të gjitha juridiksionet që operojnë për të siguruar informacionin personal të lojtarit të mbrojtur. bet365 gjithashtu ofron një seksion shumë gjithëpërfshirës të politikës së privatësisë, i cili detajon se si grumbullohen dhe përdoren të dhënat e lojtarit, si dhe një seksion të veçantë të Procedurës së Ankesave.

bet365 gjithashtu më ofroi mundësinë për të vendosur Limitet e Depozitave për të kufizuar shumën që unë mund të depozitoja në llogari për një numër të caktuar orësh ose ditësh.

Shërbimi i klientit

Seksioni i ndihmës në bet365 është një nga informacionet më gjithëpërfshirëse që kemi parë ndonjëherë në faqet e basteve. Ata qartë kanë bërë shumë përpjekje për të siguruar që çdo pyetje që mund të kenë lojtarët mund të përgjigjet në vend dhe në çast. Më ofrohej mundësia të kontaktoja me kompaninë përmes këtyre opsionëve:

Informacion i kompanisë
Emri bet365 Group Ltd.
Adresa Level G, Quantum House 75, Abate Rigord Street, Ta Xbiex XBX 1120 Malta
Themeluar 2000
License MGA/B2C/531/2018
Numri telefonit +44 1782 684757
E-mail [email protected]
Mënyra Kontaktit jo
Chat live po

Pyetjet më të shpeshta

bet365 promovon në faqen e tyre të internetit lidhje me organizata të përgjegjshme të lojërave të fatit që merren me këtë lloj problemi dhe gjithashtu përfshin mjete për kufizimin e depozitave ditore, javore dhe vjetore.

Llogaria juaj në bet365 duhet të jetë në emrin tuaj, e gjithë veprimtaria në llogarinë tuaj duhet të bëhet nga ju dhe ju duhet të merrni përgjegjësinë e plotë për këtë. Llogaritë nuk duhet të bëhen kurrë në emër të dikujt tjetër dhe ne sigurojmë që po flasim me mbajtësin e llogarisë përpara se të diskutojmë për një llogari në shërbimin e klientit.

Ju mund të depozitoni fonde përmes faqes së Depozitave, ku gjithashtu mund të zgjidhni, shtoni dhe modifikoni detajet e pagesës.

Nëse keni shtuar një kartë debiti ose krediti për të financuar llogarinë tuaj, detajet e kartës do të ruhen në llogarinë tuaj për transaksionet e ardhshme. Ju gjithashtu do të keni mundësinë të përdorni lehtësinë e përshtatshme të Depozitimit të Shpejtë. Kur kërkoni të vendosni një bast dhe të keni fonde të pamjaftueshme në bilancin tuaj, do t'ju kërkohet të futni Numrin e Sigurisë së Kartës tuaj (CV2 - tre numrat e fundit në shiritin e nënshkrimit në pjesën e pasme të kartës suaj), dhe paratë do të depozitohen.

Zakonisht lojtarët shqiptarë përdorin bet365 alternative lidhjes ose vpn për të hyrë në: bet365 ee, bet365 it, bet365 es, bet365 de, bet365 mx, bet365 bangladesh, bet365 288, bet365 dk, 8383 bet365, bet365 english, bet365 188, bet365 tanzania bet365-288, bet365 au, 188 sb bet365 dhe shumë vende të tjera ku është i disponueshëm bookmaker.

Shqyrtime të operatorëve të rekomanduar të basteve
open
Top