Betfair Albania

Betfair nuk është një bastevënës klasik, por një nga këmbimet e basteve më të mëdhenj botëror në internet. Kompania shpk publike nga Britania ndodhet në Londër dhe ka aksionet e saja në Bursën e Londrës. Ky model biznesi përcakton se vetë betfair nuk ofron baste, por shërben si urë lidhëse mes miqve të basteve që duan të vendosin një bast mes tyre. Ky model biznesi është shumë i suksesshëm. Sipas betfair, më shumë se 5 milion baste vihen çdo ditë.

Në reçensionin e bastëvënësit betfair do të kontrollohet modeli special i biznesit të këtij ofruesi. Ekspertët vlerësojnë se betfair fiton 2% në çdo bast. Duke qenë se ky nuk është një bastëvënës tipik, duam të gjejmë një përgjigje edhe për këtë pyetje: Është betfair një mashtrim?

Portfolio i Basteve Sportive: Gamë jashtëzakonisht e gjerë bastesh

Për shkak të modelit të biznesit dhe bazës së madhe të konsumatorëve, Betfair ofron baste të cilët nuk mund t’i gjeni askund. Veç kësaj, keni mundësinë e koefiçentëve që një bastëvës klasik nuk do të mund apo nuk do të dëshironte t’iu ofronte. Për më shumë, gjatë këtij reçensioni na u duk interesant fakti se ka opsione speciale bastesh, për shembull “line bets” (baste në linjë). Në një line bet, klienti vë bast mbi progresin e një kompeticioni, ashtu sikurse mundësitë e blerjes në bursë. Është e mundur për shembull të vendoset një bast nëse një skuadër futbolli mund të renditet në klasifikim më lart apo më posht se pozicioni aktual në fund të sezonit. Edhe bastet live i përkasin portfolios. Megjithatë, reçensioni ynë për betfair tregoi se mund të luhen live më së shumti vetëm ngjarjet sportive më të famshme. Kjo përbën një disavantazh të vogël krahasuar me bastëvënësit klasik që ofrojnë baste edhe për ngjarje shumë pak të famshme. Veçmas basteve sportive, klientëve u jepet mundësia të fitojnë eksperiencë falë basteve mbi fushën politike dhe industrinë e argëtimit.

betfair website

Përdorimi i platformës: Dizajni i komplikuar e bën aksesin më të vështirë Cilido lojtar i rregullt burse apo që ka informacion të mjaftueshëm mbi ofruesit e basteve do të mësohet fare lehtë me përdorimin e betfair. Megjithatë, fillestarët zakonisht çorientohen për shkak të ndërlikimeve në faqen e internetit dhe detajeve të pakuptueshëm. Do t’u duhet pak kohë sa të orientohen pa vështirësi. Duhet që çdo fillestar të shpenzojë pak kohë dhe mundim për të përvetësuar detajet e betfair. Pavarësisht kësaj nuk ka asnjë hije dyshimi që Betfair të jetë një mashtrim.  Sidoqoftë dizajni është shumë efikas. Profesionistët e basteve e vlerësojnë përvojën në betfair, duke qenë se është e mundur pas një praktike të shkurtër, si një vend ku vendosen dhe ofrohen shumë shpejt bastet. Prapseprap shumë nga zgjidhjet teknike mbeten shumë të ndërlikuara, por programi është shumë i shpejt dhe modern. Sipas betfair, do të ishte e mundur në teori që të përpunohen deri në 4,500 baste në sekondë.

Bonus: Luani 50 EUR totalisht pa asnjë rrezik

Cilido klient i ri merr një bonus prej 50 EUR për ta luajtur atëherë kur humb një bast. Nuk ka asnjë kërkesë të veçantë për këtë bonus secial për klientët e rinj, ndaj klienti mund të zgjedh cilindo bast. Shumë nga klientët e rinj e përdorin si një bast dytësor për të fituar pa shumë rrezik. Ky bast pa pagesë duket interesant por jo nëse krahasohet me bastëvënësit e tjerë klasik. Shkaku i kësaj nuk është asgjë më shumë sesa modeli i biznesit nga betfair që nuk është në përputhje me bonuset klasik që ofrohen. Megjithatë, reçensionet krahasuese me bastëvënësit e tjerë tregojnë se ndonjëherë ofrohen bonuse edhe më pak të favorshëm. Si përfundim, basti falas i betfair është mëse i pranueshëm dhe pa dyshim që nuk kemi të bëjmë me një mashtrim.

betfair bonus

Mundësitë e depozitave dhe tërheqjeve: Është betfair një mashtrim?

Pa dyshim që betfair mund të ofronte më shumë metoda pagesash, por kjo gjë nuk lë vënd për të hamendësuar mbi një mashtrim duke qenë se klientët gjejnë një opsion pagesash të përshtatshëm në portfolion ekzistues. Krahasuar ekzatësisht me ofruesit e tjerë, zgjedhja është tejet më e vogël.

 • VISA
 • MasterCard
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Transfertë bankare
 • PayPal

Veçanërisht klientët që nuk janë në aktivitet të vazhdueshëm për bastet në internet nuk do ta kenë të vështirë të gjejnë një metodë pagese të volitshme. Por lista duhej të ishte më e gjatë për specialistët e bastëvënies, të ciët janë partizanë të një shërbimi të vetëm pagese.

Kujdesi ndaj klientit: Shërbim i shpejtë dhe kompetent

customer serviceBetfair ka një kujdes ndaj klientit shumë të mirë, i cili mund të kontaktohet fare lehtë me telefon apo email. Linja telefonike për anglishtfolësit është e hapur 24 orë, pa ditë pushimi. Posta elektronike është një tjetër mundësi, e cila është për çudi shumë e shpejt. Gjatë reçensionit për betfair, pyetjet me email  merrnin përgjigje brenda pak orësh. Kjo është arsyeja që kujdesi ndaj klientit me email është një opsion më i mirë sesa me telefon. Stafi është i mirëtrajnuar dhe u vijnë në ndihmë fillestarëve për t’u dhënë zgjidhje pyetjeve të vështira. Ata ishin gjithëpërfshirës dhe teknikisht të saktë edhe ndaj pyetjeve testuese me email, çka sjell një vlersim pozitiv për betfair. Një përmirësim i duhur do të ishte një chat-live, por kujdesi ndaj klientit e meriton një vlersim pozitiv edhe në mungesën e këtij të fundit.

Pikat e forta të Betfair

 • Shanse pjesërisht të shkëlqyer
 • Gamë gjigande bastesh
 • Shumëllojshmëri bastesh speciale
 • Shërbimi i rezultatit live në Twitter
 • Bast falas prej 50 EUR për klientët e rinj

Përfundimi: Këmbim bastesh me shumë oferta interesante

Një këmbim bastesh nuk është një bastëvënës dhe për këtë arsye është pasksa e vështirë të krahasosh ofertat e betfair me ofruesit e bastëvënies klasike në internet. Megjithatë, reçensioni ynë mbi bastëvënësin për betfair tregon se suksesi i tyre nuk ka ardhur rastësisht. Gama e basteve është tejet e gjerë dhe shtrihet në fusha që më kot i kërkoni te një bastëvënës klasik. Për më tepër vërejmë një joshje speciale duke qenë se bastet ofrohen nga klientët e tjerë dhe jo nga bastëvënësi.

Markë Bonus Rezultat Bast
Betfair
€100
4.5 / 5
Luaj tani!

Vlerësimi i betfair mund të ishtë më i lartë nëse faqja e internetit do të ishte më e përshtatshme për fillestarët. Intesiteti fillestar është për fat të keq shumë i lartë por një fans i bastëvënies sportive nuk e sheh si një pengesë që nuk kapërcehet. Gjithsesi, një studimi i imtësishëm i betfair është një modeli i kundërt që ja vlen kundrejt bastëvënësve normal. Të paktën betfair propozohet jo vetëm për ekspertët e basteve, si një plotësues emocionues në portfolion e bastëvënësve.

Alban Pernaska | 16.10.2019