Kush është LumiBet Shqipëria - Një rishikim i detajuar

LumiBet Shqiperia është një operator bastesh online I cili vjen I pajisur me një gamë të gjerë eventesh sportive dhe koeficentë fantastikë loje. LumiBet.com operohet dhe menaxhohet në mënyrë të përbashkët me kompaninë ‘Mirage’ Ent. Corporation Limited, me vendodhje në Evagorou & Menadrou, 1, Frosia House, 4th floor. Flat/Office 401, 1066, Nicosia, Cyprus me numër regjistrimi 340968.

Shfaq me shume

Më poshtë do të gjeni gjithcka ju nevojitet për të mësuar më shumë rreth LumiBet Albania, për të nisur lojën menjëherë nga kompjuteri apo telefoni juaj celular.

Shfaq me pak
Nuk është e verifikuar
LumiBet
1.0

  • I sigurtë
  • Larmishmëri sportesh dhe fushash
  • Metoda të shumta pagese
License

  • Mënyrat e pagesës:
*Zbatohen T&C! 18+;
Bonus: 1.0
Terheqje: 1.0
Depozitat: 1.0
Monedhat: 1.0
Programi kompjuterik: 1.0
Përdorshmëria: 1.0

Regjistrohu në LumiBet në pak hapa

LumiBet

Regjistrimi në LumiBet mund të realizohet shumë thjeshtë dhe shpejtë. Mjafton të hyni në faqen zyrtare të operatorit dhe të klikoni djathtas lart në butonin ‘Krijo Llogari’. Sapo të klikoni butonin, ju do të direktoheni në një faqe ku do ju duhet të plotësoni të dhënat tuaja si emrin tuaj të plotë, email-in dhe fjalëkalimin që ju dëshironi të vendosni sa herë të futeni në llogarinë tuaj.

Më pas, ju do ju kërkohet gjithashtu të vendosni adresën dhe numrin tuaj të telefonit si edhe datëlindjen dhe kodin tuaj postar. Mos harroni të plotësoni gjithashtu edhe pyetjen bashkë me përgjigjen tuaj sekrete I cili do ju hyjë në punë për të verifikuar identitetin tuaj në rast se harroni fjalkalimin tuaj apo hasni ndonjë tjetër lloj vështirësie për të hyrë në llogarinë LumiBet.

Shënim: Kini parasysh se të gjitha këto të dhëna që ju kërkohen për të hapur llogarinë tuaj në LumiBet Shqipëria, janë të domosdosshme për të realizuar këtë regjistrim dhe ato duhet të jenë me patjetër të vërteta dhe të plota në mënyrë që të gjitha transaksionet financiare/bankare që do të mund të vinë më vonë, pasi ju të nisni lojën, të kryhen me sukses dhe në mënyrë të sigurtë.

Aksesimi – A ju duhet lidhja alternative LumiBet?

Për të shijuar të gjitha bastet sportive LumiBet si edhe shërbime të tjera që operatori ofron në fusha të ndryshme, ju do ju duhet fillimisht të shikoni nëse mund t’a aksesoni këtë bastshkrues nga vendodhja juaj. Në shumicën e rasteve, ju do të mund ta hapni dhe shfletoni faqen zyrtare të LumiBet shumë lehtë.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë se nuk do të mund të ketë asnjë rast ku ju do j’u duhet të përdorni metodën LumiBet alternative link, ose ndryshe sic njohet me termin shqip, lidhja alternative LumiBet, që ju mundëson ju ta aksesoni këtë platformë nëpërmjet një shërbimi VPN, I cili mund të përdoret lehtësisht online.

Ky ngërc mund të vijë shumë rrallë, dhe nëse vjen, ndodh sepse legjislacioni I basteve në vendin tonë është shumë strikt kur vjen puna te bastvënia, duke bërë që shpesh herë këto website të bllokohen dhe të arrihen vetëm nëpërmjet një lidhjeje alternative VPN.

Mënyrat e pagesës në LumiBet

LumiBet

Mënyrat e pagesës në LumiBet janë shumë të qarta dhe të thjeshta për t’u menaxhuar nga të gjithë. Depozitimi I parave në LumiBet arrihet nëpërmjet llogarisë tuaj personale të cilën duhet ta keni krijuar paraprakisht. Pasi të klikoni butonin ‘depozito’ ose ‘depozit’, ju do të mund të përzgjidhni një ndër metodat e shumta të depozitimit që LumiBet ofron duke nisur nga Visa, Mastercard, NETELLER, WebMoney etj.

Shumica e këtyre platformave të menaxhimit të parave online të cilat lidhen drejtpërdrejtë me llogarinë tuaj personale bankare, kërkojnë një shumë minimale depozitimi të parave prej $20. Disa të tjera, nuk e kanë këtë kusht, që do të thotë, ju jeni të lirë të depozitoni sa para të dëshironi, edhe më pak së $20.

Tërheqja e LumiBet

Nga ana tjetër, tërheqja e LumiBet si proces, kryhet po aq thjeshtë. Mjafton të hyni në llogarinë tuaj personale dhë të klikoni mbi butonin ‘tërhiq’ ose ‘withdraw’. Zakonisht, në varësi të metodës që ju keni regjistruar për të kryhet këtë process tërheqjeje, e cila mund të jëtë një kartë krediti apo debiti, ju do të njoftoheni edhe për sasinë minimale të tërheqjes, e cila në përgjithësi është diku te $20.

LumiBet dhe Bonuset

LumiBet

Ne gjithmonë e vlerësojmë një bonus të mirë! LumiBet ka një ofertë fantastike prej 5% për 5 lojë dhe përqindje në rritje në raport me rritjen e lojrave. Fatkeqësisht, nuk ka bonuse specifike shtuese, as oferta të përputhshme apo kazinoje, por ne shpresojmë që kjo do të përmirësohet në të ardhmen. Të gjithë kompanitë e suksesshme kanë një portofol të mirë ofertash, kështu që shpresojmë që LumiBet do shkojë në atë drejtim!

Si të vendosim bast në LumiBet?

Për të vendosur një bast në LumiBet, ju do ju duhet të ndiqni me kujdes hapat e mëposhtëm në mënyrë që të nisni sa më parë lojën dhe të përjetoni emocionet e vënies së një basti.

Si fillim, ju do ju duhet të logoheni në LumiBet duke vendosur username dhe password-in tuaj. Në rast se ju ende nuk e keni kryer regjistrimin në LumiBet, atëhere do ju duhet që fillimisht të regjistroheni, dhe më pas të logoheni në platofrmë.

Më pas, klikoni butonin përkatës për të vendosur një bast dhe zgjidhni me kujdes sportin, kategorinë dhe fushën që ju dëshironi të luani specifikisht.

Hapi I fundit, pasi të jetë shfaqur basti juaj, do të keni mundësinë të kryeni depozitimin e parave në rast se ende nuk keni kryer asnjë depozitim, si dhe shumën që ju dëshironi të luani për atë bast.

Në fund, vendoseni bastin duke klikuar në butonin përkatës në mënyrë që sistemi ta njohë dhe ta analizojë bastin e vënë nga ana juaj.

Sportet dhe bastet live ne LumiBet

Bastet live ne LumiBet ofrohen në një larmishmëri sportesh dhe fushash ku ju mund të luani lirisht në cdo kohë apo vend. Operatori u ofron lojtarëve të saj një listë të gjatë dhe të plotë me shumë prej sporteve më të njohura dhe të dashura nga të gjithë, përfshi edhe ato virtuale.

Për të parë listën e plotë të sporteve dhe kategorive sportive që LumiBet Transmetim Live ofron, ju duhet thjeshtë të hyni në faqen zyrtare dhe të shfletoni listën e plotë duke klikuar lart majtas sic tregohet edhe më poshtë.

Disa nga eventet dhe sportet më të famshme në të cilat juve ju jepet mundësia të vendosni baste, ndër të tjera, janë:

LumiBet app – Aksesimi nga telefoni

Fatkeqësisht, LumiBet app nuk ekziston, por kjo nuk do të thotë që ju nuk mund të luani dhe shfletoni platformën LumiBet.

Edhe pse LumiBet apk nuk është I disponueshëm për momentin, faqja zyrtare e operatorit është lëhtësisht i arritshëm direkt nga browser-I juaj nga telefoni. Ndërfaqja është e njejte me atë të hapur nga kompjuteri apo laptopi juaj dhe është gjithashtu shumë e thjeshtë në përdorim.

Siguria dhe privatësia

Ju mund të lexoni gjithcka ju nevojitet rreth privatësisë dhe sigurisë që LumiBet ofron për të gjithë lojtarët e saj mbi 18 vjec në momentin kur ju fusni të dhënat tuaja personale dhe bankare, online, në faqen zyrtare.

LumiBet zotohet që këto të dhëna ruhen shumë të sigurta në bashkëpunim me platforma të ndryshme sigurie të cilat kanë reputacion mjaft të mirë për të menaxhuar dhe ruajtur të dhëna të shumta delikate në mënyrë që cdo veprim që kryhet në lumibet.com si transfertat bankare, vendosja e pyetjeve të sigurisë apo email-in tuaj, të kryhet sa më sigurtë dhe shpejtë.

Shërbimi i klientit në LumiBet Albania

LumiBet ka një shërbim të klienti, I cili ju jep mundësinë që fare thjeshtë, të ngrini pyetjet tuaja në lidhje me bastvënien, metodat e pagesës, LumiBet cash out, apo edhe në lidhje me paqartësi të ndryshme që ju mund të keni rreth sporteve apo fushave të ofruara të basteve.

Për të marë një përjgigje rreth paqartësisë që ju mund të keni, mjafton të nisni një email në adresën e tyre zyrtare e cila mund të gjendet fare thjeshtë në website-in e LumiBet.

Informacion i kompanisë
Emri LumiBet
Adresa Evagorou & Menadrou, 1, Frosia House, 4th floor. Flat/Office 401, 1066, Nicosia, Cyprus
Themeluar 2011
License Curaçao
Numri telefonit -
E-mail [email protected]
Mënyra Kontaktit Jo
Chat live Jo

Pyetjet më të shpeshta rreth LumiBet

Po, në përgjithësi, koeficentët sportivë që platforma LumiBet ofron për të gjithë lojtarët e saj, pavarësisht sportit apo kategorisë, konsiderohen të jenë mjaft të mirë. Kjo nuk do të thotë së nuk ka platforma të tjera që ofrojnë koeficentë po kaq apo më të mirë, por, LumiBet është padyshim koherent kur vjen puna te koeficentët e saj.

LumiBet ofron një numër të madh sportesh, eventesh sportive, fushash dhe kategorish në mënyrë që cdo lojtar bastes të ketë mundësinë të gjejë dhë shijojë atë cka ai dëshiron. Mjafton të hyni ne faqen zyrtare të LumiBet dhe menjëherë do të keni mundësinë t’i hidhni një sy kësaj liste të plotë sportesh të ofruara.

Jo, ju nuk duhet absolutisht që të hapni një llogari në emër të dikujt tjetër apo duke përdorur një emër cfarëdo. Llogaria në LumiBet duhet më patjetër të hapet me emrin tuaj të vërtetë dhe të kryhet plotëissht nga ju pasi ju jeni ata që mbani përgjegjësi të plotë për cdo të dhënë të vendosur në llogarinë tuaj.

Shqyrtime të operatorëve të rekomanduar të basteve
open
Top